Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon dub 12, 2021 7:27 am
dumi píše:Presne tam.je davam ja, plus minus do stran jak to vyjde. Rezu jen horni tasku.
dumi píše:Takze uprostred tasky je to horsi? Budu ted delat dalsi sadu, tak se rad priucim.
Vitek píše:Ahoj ja pouzivam variantu do zlabku. Je to urcite lepsi viz foto......
youda píše:Vitek píše:Ahoj ja pouzivam variantu do zlabku. Je to urcite lepsi viz foto......
Pane kolego!
Až budete příště zase něco fotit, prosím sundejte krytku z objektivu![]()
Jinak klobouk dolů, že se Vám chtělo kvůli fotce ven v tom dešti...
rob.brno píše:Pozor: hák nesmí těsně doléhat na spodní tašku. v zimě se háky "smršují" a tašky potom mohou praskat. Probrušoval jsem obě tašky, horní i spodní. háky jsem chytal vždy na krokve, přes kontralatě 8-čko šrouby at to drží.
Tašky jsou Brněnky a hák šel vždy žlábkem tašky, budto levým nebo pravým, podle toho jak to vycházelo na krokev.
ota píše:Hák ležící na tašce je velmi špatně a v budoucnu to způsobí problem a zatékání.
Profi řešení pro přizvednutí háku je obdélníková nerezová podložka tlouśťky 2-5 mm
Protože nejsou úplně levné, podkládal jsem háky velkoplošnyma podložkama o vnějším průměru 3cm. Háky jsem takto zvedal až o 7mm.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků