Axpert - nefunguje OTG USB

Souhrn tématu

Uživatel řeší problém s exportem logů a přehráním firmwaru na střídači Axpert VM III 48V přes OTG USB. Flashka 32 GB formátovaná na FAT32 vyvolává chybu U03, data jsou ve špatném formátu. Nakonec pomohl přechodový kabel na klasické USB a použití jiné flashky, díky čemuž vše funguje správně.
Kulica
Reputace: 0

Axpert - nefunguje OTG USB

Nový příspěvek od Kulica »

Zdravím,

Pořídil jsem novou ostrovní elektrárnu, vše funguje na výbornou, až na jednu věc. Mám střídač Axpert VM III 48V a nedaří se mi export logů na flashku. Jdu podle návodu a když dám poslední tlačítko, tak to vyhodí chybu "U03 - Data jsou ve špatném formátu". Nefunguje mi ani přehrání firmwaru. Flashku mám 32 GB, formátování FAT32.

Neporadí mě někdo co s tím? Jediné co se mi podařilo najít byla podmínka FAT32 jinak ni dalšího.

Dík za rady
Fliacik
Reputace: 2
Lokalita: Bratislava
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 4340
Kapacita baterie [kWh]: 9.6

Re: Axpert - nefunguje OTG USB

Nový příspěvek od Fliacik »

Skusil by som inu flash. Najlepsie niaku starsiu 2Gb ak sa taka este najde. V obasti FVE som novacik no pri satelitoch som mal tychto problemov mraky. Nieje nad overeny stary USB kluc.
FVE 4,3kWp (4x Longi 535Wp 4x DAH 550Wp Sériovo/Juh) | Growatt SPF 5000ES | 4kWh(Čína)+6kWh(Mivvy)
rva
Reputace: 877
Lokalita: Kousek od Lysé nad Labem
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 46000
Kapacita baterie [kWh]: 40
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Nový příspěvek od rva »

Funguje to jak má? Tak bych se v tom moc nevrtal, abych neskončil s nefunkčním střídačem.
Reputace: 0

Nový příspěvek od Kulica »

Zdravím,

Tak nakonec jsem koupil přechodový kabel na klasické USB, s tím, že budu postupně zkoušet flashky a snad to vyjde. A vyšlo to na první pokus :-) Takže už to funguje.

Dík za rady