Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: sob kvě 27, 2023 11:45 pm
mopadzi píše:ono to nestojí tolik, opravdu. není to taková darda. Kdysi Matěj psal že od Studera vše drží jen to BSP odchází
asi si jedno objednám. A ted se ukazuje, že i když BSP odejde, systém se s tím popere a vše jede...
ferdinand píše:Mám tady jedno nefunční originál bsp bez bočníku koupené na ebay(po reklamaci němec vrátil peníze a bsp mi zůstalo) jsem ochoten ho věnovat tomu kdo se ho pokusí opravit a poreferuje co odešlo abychom měli info co tam mají za kurvítko. Tedy pokud to půjde zjistit.Jsem z Kadaně.Mohl bych i poslat ale to by musel obdarovaný zaplatit poštovné.
mopadzi píše:....
když jsem tam chtěl dát dva RS232 tak se to vzpouzelo (byl vidět jen jeden)
celkem by mi to ulehčilo připojení k PLC a obsluhu vytěžovače a nabíječky na auto
díky
mopadzi píše:....
když jsem tam chtěl dát dva RS232 tak se to vzpouzelo (byl vidět jen jeden)
celkem by mi to ulehčilo připojení k PLC a obsluhu vytěžovače a nabíječky na auto
díky
... A maximum of 3 remote controls can be connected to one unit. ...
trezvii píše:Dobrý den,
prosím o radu pokud mohu pouzit pro inverter Studer 4000-48V jiny MPPT regl nez od Studeru (Studer ma 150V, ale treba Epever Tracer 10420AN ma 200V). Duvod je ze mam 12x450Wp panely Voc 50,2V ktere uvazuji zapojit do dvou stringu 3S2P (Voc 150,6V a Isc 33,84A kdyz 25C) a mppt pro kazdy string . jeden string bude smerovan na Vychod a druhy na Jih.
Druha otazka je pokud je mozne nastavit aby baterky nabijel jenom regl.
Dekuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků