Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 05, 2023 8:10 pm
Šlo by vysvětlit co touto větou básník myslel?250w_gridfree píše:Ahoj všichni, brzy porovnám továrně vyrobený fototermický systém se svépomocí vyrobenými panely
250w_gridfree píše:Proměnná celkového výkonu je uložená pouze v arduinu, při výpadku napájení dojde ke ztrátě. EEPROM nejde trvale přepisovat. Prosím poraďte- jak zaparkovat proměnnou na SD kartu? Zatím mne napadá pouze přečíst soubor, smazat, uložit nový soubor s novou hodnotou proměnné Díky
250w_gridfree píše:Díky, tohle řešení je pro mne dost složité, napájím trafíčkem od nějakýho mobilu a za svoje dovednostní maximum považuji zařízení pro porovnání hodnot z dvou teploměrů, vytvoření hysterze. Z hodnoty rozdílu teplot, průtoku, času a tepelné kapacity počítám výkon systému. Jsem rád, že sem připojil relátko na spínání čerpadla....
250w_gridfree píše:Čidla jsem kalibroval ve sklenici vody se sněhem a makaj skvěle, přesnost měření DS18B20 mám nastaveno na 10 bytu, zvládá to i 12, ...
První pozorování vykazuje celkem dobré výsledky fototermiky, když svítí, systém pracuje na 4 kW, pokud zafouká studený vítr klesá výkon k 2,5 kW. Za týden odhadem 90 kWh
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků