Tak pánové téma bojleru je zatím u ledu. Uvidíme jestli to nějak dořeším, ale řešení je.
Dnes ale přišel ten vzácný okamžik a konečně jsem mohl vysázet 4 panely na tu boudu

takže konečně mé utrpení dává smysl. Dopoledne jsem to tam naházel a propojil na střeše a teď jsem to připojil do reglu. Samozdřejmě co čert nechtěl, nechal jsem si multimetr na firmě. Ale posloužila stará vadaska co umí ukazovat i +-. Ačkoliv jsem měl kabely propíplé a označené, tak pokoušet přepólování jsem nechtěl. No jedna radost 6 stringů funkční a slunce zalezlo. Celé dopoledne hic jako blázen, že už to byl vopruz a teď pod mrakem, takže přírůstek 400W.
Takže zatím máme finální sestavu 6110Wp a na tom zatím končím. Na to že jsem začínal na 1680Wp a myslel si jak mě to uspokojí, tak teď teprve cítím uspokojení

.
Akce s montáží měla proběhnout ve dvou až zítra, ale nevydržel jsem a pomocí úpravy schůdků jsem si panely sázel ke střeše a ty pak odebíral nahoře. Celkem slušná vychytávka

No ale než to dělat ve spěchu zítra, tak jsem si to raději udělal dnes v poklidu a samozdřejmě mi chyběly nerez šrouby imbus a ty bych zítra scháněl špatně, takže to mělo smysl.
Elektronům zdar kluci.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.