Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: sob úno 04, 2023 10:33 am
PowerFull píše:Mám doma Triron 3210N ,snažím sa to aktuálne dať do kopy a skúšať čo to dá ... Zaujímalo by ma či môžem na priamo na svorky ( load ) pripojiť záťaž 30A ,chcel by som tam dať 400W menič ( UPS , ktorý mám doma ) a vidieť je ho spotrebu a tak ( cez pc ) ...a takto to vyzerá z vnútra ...
PowerFull píše: Zaujímalo by ma či môžem na priamo na svorky ( load ) pripojiť záťaž 30A ,chcel by som tam dať 400W menič ( UPS , ktorý mám doma ) a vidieť je ho spotrebu a tak ( cez pc ) ...a takto to vyzerá z vnútra ...
When the load is overloading (The overload current is ≥ 1.05 times the rated load current), the controller will automatically
cut off the output. If the load reconnects automatically five times (delay of 5s, 10s, 15s, 20s, 25s), it needs to be cleared by
pressing the Load button restarting the controller, switching from Night to Day (nighttime > 3 hours).
zdeno píše:Dovolím si oživit dotaz, protože by mne to rovněž zajímalo.
Líbí se mi, že série TRIRON je modulární MPPT regulátor, který se dá poskládat jako varianta s displayem a USB, což se moc nevidí (nebo já neviděl kombinace MPPT: LCD + USB porty).
Odkaz na TRIRON: https://www.epsolarpv.com/product/5.html
Proč se tady vlastně v CZ neprodávají, to je nějaká starší série nahrazená sérií XTRA?
Děkuji.
PowerFull píše:Práve preto sa pýtam na ten priamy výstup Load ... našiel som v manuály toto a aj inde sa to spomína ..ale už ako Rated discharge current ,čo si myslím že je to Load ...nemalo by predsa zmysel udávať záťaž za baterkami v manuály si myslím ... chcem si byť len istý či tých 30A to zvládne ...ale ak dokáže dať 30A do bateriek ...tak to asi platí aj pre Load na svorkách...
The battery and load wire size must conform to the rated current, the reference size as below:
Model
Rated charge current
Rated discharge current
TRIRON1206N TRIRON1210N
10A
10A
TRIRON2206N
TRIRON2210N
20A
20A
TRIRON3210N
30A
30A
TRIRON4210N
TRIRON4215N
40A
40A
rottenkiwi píše:Máte niekto ten regulátor ? Ako sa správa ? Ako staré EpSOlary resp. už sú staré
známe chyby v MPP trakingu odstránené ?
http://www.epsolarpv.com/en/uploads/new ... 895731.pdf
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník