AKU nářadí
Brusky, frézy, pily, vrtačky, soustruhy, obráběcí stroje, trafopájky a jiné zařízení pro domácí dílnu
-
Re: AKU nářadí
Některé Aku nářadí mají bluetooth pro spojení s mobilem aby jsi jo aplikaci zamknul a když to někdo ukradne to nářadí je nefunkcni
-
- Lokalita: Praha 6
De Walt kladivo je zacca 13tis i s dvouma 5Ah 18V baterkama. A je super.
Nemám rád tenhle stát.
-
Tak už je to 2 roky co jsem pořídil aku pilu MSA 140 a časem ještě fukar a plotostřih.Protože mě zajímalo jak je na tom akumulátor tak jsem udělal stejnou kapacitní zkoušku jak při pořízení pily.
původní naměřená kapacita 4,58Ah
dnešní naměřená kapacita 4,34Ah
Tak 5% dolu je podle mě supr výsledek když uvážím jaké proudy tečou těma žroutama.Ten fukar má větší spotřebu jak ta pila.Zařízení používam celoročně.
původní naměřená kapacita 4,58Ah
dnešní naměřená kapacita 4,34Ah
Tak 5% dolu je podle mě supr výsledek když uvážím jaké proudy tečou těma žroutama.Ten fukar má větší spotřebu jak ta pila.Zařízení používam celoročně.
-
Tak to vypadá ,že už konečně se dostávají články 21 700 do aku baterii pro nářadí.Testoval jsem baterii DeWalt sice jen s 18650 ale bomba je v tom že maj jejich baterie vyvedeny na piny propojky to znamená že jde lehce zkontrolovat jak funguje balancování a dobíjení a td.Stačí jen měřák s hroty.Prostě bez rozdělání baterie jde změřit každej článek.To jsem ještě nikde u nářadí neviděl.Testoval jsem 6 ks baterií od nových až po 5 let používaných a články seděj na setiny to snad není ani možné.Vypadá to že DeWalt má opravdu zájem aby to fungovalo dlouho to se dnes už nevidí.Starší 5 ti leté používaj Sanyo nove LG ICR H2 .Změřená kapacita jak u nových tak u starších byla 97-100%.Vypadá to že DeWalt u těchto FlexVoltu používá 21700
https://www.naradihornig.cz/clanek/32/d ... umulatoru/
https://www.naradihornig.cz/clanek/32/d ... umulatoru/
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 3426 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ota