dumi píše:...Prosim odpust si nadavky do pitomcu, na to tu neni nikdo zvedavy......
Nikomu nenadávám, jen jsem si dovolil napsat své úvahy při psaní textu.Dovolil jsem si reagovat na otázku:
dracekvo píše:Když se tak dívám na ty ceny baterek. Proč je EV tak drahý? Co tam je navíc oproti spalováku.
Nevím, že by se někdo ptal co je na autech blbě, či jak je udělat ještě blběji. To jsou takové ty knížecí rady. Udělat pořádně.
"To ze elektromobil neni eko vyhra vi prece kazdej normalni clovek," Asi nejsem každý člověk, neb si to nemyslím. Naopak, vidím v e autech jisté osvobození od starostí, zatím na cesty kolem komína. No a jelikož na cestu kolem komína asi nevložím částku kolem 0,75Mil Kč, tak se asi oprávněně ptáme, kdy cena bude taková, aby se to na to okolo komína stalo dostupným.
Takové ty všeobjímající kecy jsou sice možné, leč skutečným problémům notně vzdálené a jako bonus, nic neřeší.
Jen k té Fabii. U nich je problém spojení předního blatníku a prahů. Při zanedbání péče o toto místo, to skoro u všech zhnije. Mohl bych si to dokonce opravit sám, leč náklady jsou větší, než koupit auto, kdo se o něj staral a tomuto problému předešel.
Ač jsem fanda automobilismu a automobilovému sportu jsem se aktivně věnoval skoro dvacet roků, chci si již dát od vrtání se v autech pokoj. Chci auto, které slouží mně, nikoli já jemu, což e auto bezesporu aktivně plní.