Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát čer 09, 2023 11:46 am
prochazka85 píše:ja tam chtel objednat tristar a on ze jako chce penize predem...
vata píše:A co se mu stalo?
serfar30 píše:Pozor na český obchod 1alphasolar.cz (nenechá se podvézt podvodným jednáním nepoctivých klientů - tu mělo být napsané- což je správná formulace, a protože to pan zákazník hnal až na ČOJ a celkem 3x, a neuspěšně. Proto to mám i písemně potvrzené. ČOI mi 3x dala za eshop 1alphasolar.cz zapravdu v tom, že jsem doržel zákon) .
Já serfar30 Reklamuji neoprávněne TRISTAR 60A už přez měsíc a zatím bez výsledku. Divíte se eshopu 1alphasolar.cz? ze se mu to nelíbí Poslal jsem tam i neoprávněné odstoupení od smlouvy. Dále zvažuji i trestní oznámení, protože i když mi neodborným zacházením shořeli dva Tristary, mám přece právo na reklamaci. Je chyba eshopu, že Tristar nevydržel toto zákazníkovo neodborné zacházení? !!
.....Věřím tomu že u amíků by to bylo už dávno vyřízeno. (A co by amíci vyřídili, když by věděli, že stejnému člověku shořeli celkem dva kusy Tristaru? )Pak se čeští obchodníci diví že to lidi radši nakupujou v zahraničí. Pokud máte někdo podobnou zkušenost s tímto obchodem dejte vědět na SZ.
střídač píše:Jen když vzpomenu na začátky onoho človíčka zde, jak chrlil své odkazy na sebe, tak mi přijde, že i kdyby bylo nejhůř, tak od něho NIKDY a NIC.
Jednoduše naskočil do FV biznysu na jeho samém konci a teď chytá již jen hejly k jejich oškubání.
Se slzou v oku jsem se zahleděl na jeho nabídku "Systémy pro dodávky energie" za drobně přesahujících 90 000,-Kč. FV panely: 135 W, 2 ks , Výstupní výkon: 500 W, Kapacita systému: 1600 Wh. Jel bych do nejzapadlejšího kouta republiky podívat se na člověka jenž si tento systém na dodávku energie 500W koupil. Určitě bych jej alespoň hodinu konejšil a na rozloučenou obdařil alespoň dvackou za statečnost. Takových by CNB potřebovala více. Nehledět, utratit, roztočit kola ekonomiky a hlavně naplnit státní rozpočet. Bibli moderní doby.
prochazka85 píše:ja tam chtel objednat tristar a on ze jako chce penize predem. To je vec kterou ze zasady nedelam, nacez mi vysvetlil, ze jsem se asi zblaznil kdyz neco chci na dobirku, ze preci nemuze vsechno drzet skladem a objednava az pote co ma zaplaceno.Tak jsem mu podekoval a sel nakoupit do normalniho eshopu kde bylo zbozi odeslano druhy den od objednavky na dobirku.
Toliko k me zkusenosti s timto eshopem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků