Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 2:02 am
altocomp píše:Vážení přátelé,
i já si objednal měnič ARR0511 ve verzi S modulem TCP/IP.
Potřeboval jsem ostrovní střídač a tento se mi líbil.
Tím končí optimistická část zkušenosti s touto firmou a začne ta pravá zábava.
Běžely týdny a odpovědi byly stále důvěryhodnější.
Jednatel společnosti Ing. Kunčický mne ujišťoval, že na zakázce se intenzivně pracuje a čeká se na dodávku modulu TCP/IP. Po několika týdnech skutečně moduly dorazily a začala další fáze, moduly jsou jiné a nechtějí spolupracovat. Zkoušky, výměny FW atd. a stále bez výsledku. Neustále jsem byl ujišťován, že už se úspěšně blíží do cíle. Nakonec se nezdařilo a po dalších urgencích mi přišel skutečně balík, ve kterém byl vysněný střídač. Bohužel ve verzi bez TCP/IP ale s tlačítky + display. No byl jsem překvapen, ale šťasten že ho již mám. Po otevření balíku jsem žasl ještě více. Před očima jsem měl výrobek typu kutil Tim , za toto vyhotovení se nemusel stydět tvůrce předloh Amatérského rádia z roku 1970. Řekl jsem si, no vzhled nevyrábí. Jelikož jsem měl dostatek času si pro montáž vše připravit, jal jsem se ho připojit a vyrábět. Musel jsem se velmi ovládat, abych se nezačal notovat onu známou Svěrákovu píseň - Vzpomínám na ten den, kdy k nám byl zaveden silný elektrický proud střídavý..... Za dvě uši upevněné na zadní části jsem připevnil na připravené místo a zapojil. Záře displeje mne očarovala. Bohužel tato radost netrvala ani 30 minut. Po pár minutách zhasl displej a po sléze i měnič. Po tuto úctyhodnou dobu dával téměř 1,2 kW. Napětí AC nepřesáhlo bez zatížení 200 V.
A to bylo vše, dále následoval pach spálené elektroniky. Dlužno říci, že zásilka neobsahovala ani manuál a o technických parametrech nemluvě. Nyní leží v koutě a čeká na svůj návrat do rodné vísky. Jak vás tady všechny pročítám, tak mám obavu, že své peníze již neuvidím. Proto navrhuji toto, podat na uvedenou firmu hromadnou žalobu pro podezření z trestného činu podvodu. Uvědomit dotčené úřady a žádat opatření. Za samozřejmé považuji žádat náhradu vzniklých škod a vrácení dlužných částek. V každém případě důrazně varovat ostatní potencionální kupce z řad přátel a známých. Zvědavcům, jak, že ta zázračná věc vypadá, zašlu foto stroje. Obrázek na webu je úplně mimo. Tak jen závěrem POZOR!!! A AC-ZDAR
altocomp píše:Omlouvám se, ale, do vyřízení reklamace ho nebudu otvírat. Respektuji reklamační podmínky
Děkuji za pochopení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků