Pylontech h2
LiFePO4, LiFeYPO4, atd., zkušenosti, rady, tipy ...
-
- Reputace: 0
- Lokalita: Mladá Boleslav
- Systémové napětí: >48V
- Výkon panelů [Wp]: 6.66
- Kapacita baterie [kWh]: 7.1
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Pylontech h2
Dobrý den umí někdo udělat diagnostiku baterie pylontech H2 mám dva moduly které se chovají opravdu zvláště.. rychle se nabíjí a i tak se rychle vybíjí podle mě do nich vleze Max půl kW. Přikládám fotografii dokázal by někdo poradit.cp stim zkousim vse mozne a nedokazi rozchodit.
-
Re: Pylontech h2
Zjisteno ze jeden blok ztech 2 nejspise vadny samostatne jeden bezi krasne s ostatnimi 2mi ted bezi 3 a zatim bez problemu.kdyby nekdo umel diagnostiku ci vedel kdo umi dejte info dekui
-
Dobry den co rikate na tuto baterii ? Vyhody nevýhody kdo se vyzna Sada baterií LG Chem RESU16H Prime ...https://www.europe-solarstore.com/lg-ch ... y-set.html dekuji za názor ...
-
- Reputace: 283
- Lokalita: JV od pekla :)
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 5100
- Kapacita baterie [kWh]: 13
Nic. V te specifikaci je uvedena jen kapacita a hmotnost, nic vic. Nepisou tam, co tam je za clanky, technologie, parametry, jejich vyrobce atd. Navic 16kWh za >8000 euro (nebo dolaru) je trochu dost, se da postavit ~12 kWh LiFePo kolem 2200 euro (i s BMS a s bednou).
-
- Reputace: 9
- Lokalita: Brno
- Výkon panelů [Wp]: 9,9
- Kapacita baterie [kWh]: 18
Jsou ty moduly vybalancované? Jinými slovy - byly propojené, když byly stejně nabité? Takhle se typicky projevuje baterka, kde byly spojené moduly s různou úrovní SOC.Pepajosef píše: čtv úno 01, 2024 8:05 pmDobrý den umí někdo udělat diagnostiku baterie pylontech H2 mám dva moduly které se chovají opravdu zvláště.. rychle se nabíjí a i tak se rychle vybíjí podle mě do nich vleze Max půl kW. Přikládám fotografii dokázal by někdo poradit.cp stim zkousim vse mozne a nedokazi rozchodit.
-
Dekuji za odezvu.dal sem jeden modul doopravdy delal to jen jeden a nedalo se nic delat.pripojil sem nekolikrat k ruzne soc v bateriich a stale problem s nabijenim skok Na maximum par vterin pak nic pauza a tak porad dokola..a kdyz sem chtel vybit vybila se necela 1kwh a baterie vybita(3 bloky dobre, 1 co je asi vadny tudis ze 14kwh
se vybilo asi 1 kwh) opravdu nevim jak to udelat neda se dobit samotny a zkousel sem cokoli co se tady pise a nic nefungovalo.. mate nejaky typ? Co zkusit ci jak to udelat..
se vybilo asi 1 kwh) opravdu nevim jak to udelat neda se dobit samotny a zkousel sem cokoli co se tady pise a nic nefungovalo.. mate nejaky typ? Co zkusit ci jak to udelat..
-
- Reputace: 3
- Lokalita: Vysočina
Existuje na vysokonapěťové Pylony H1 a H2 něco, co dokáže dohlédnout až na úroveň jednotlivých článků???
Na 48V Pylony je. BatteryView, ale HV nepodporuje.
Na 48V Pylony je. BatteryView, ale HV nepodporuje.