kodl69 píše:není tam těch měničů a regulátorů nějak moc?
Proč?každá řada panelú má svůj regulátor a měniče jedou jen tři
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 05, 2023 9:30 pm
kodl69 píše:není tam těch měničů a regulátorů nějak moc?
To je dobrej temelín....[THUMBS UP SIGN]goodbie píše:Tak téměř hotovo měnič je opraven velké poděkování patří autobaterie Mulač Plzeň za perfektní servis měničů
combox nechtěl po přehrání firmewaru vůbec fungovat nakonec mi ho ve schnaideru vyměnily a už mi to funguje regulátory bms,akorát nemám přístup z venku.co máš za měnič??taky schneider??mart.fish píše:goodbie:
combox, včetně regulátoru a měniče používám já:-) Copak máš na srdci?
ne nefungoval mám poskytovatele připojení který si nechává platit veřejnou IP adresu a nějak se mi to platit nechcemart.fish píše:Fungoval ti někdy přístup zvenčí? Pokud ano, tak zkontroluj port 80, protokol HTTP, musíš mít vyplněnou kartu TCP/IP(Gateway a DNS). Jo v systému mi maká CSW4024 s podporou BattMonu
Jasný ta veřejná IP je nejlepší řešení akorát nevim zda se vyplatí jí každý měsíc platitjars10 píše:Obávám se, že pokud nemáš veřejnou IP alespoň dynamicky, ale jsi za NAT 1:N, tak ani DDNS nepomůže.
Buď veřejnou IP, nebo použít prográmky na principu propojování přes vzdálený server (Iniciovat spojení zevnitř) jako např. dělá TeamViewer, LogMeIn apod.
bohužel jen destilovanou voduPavelR píše:Co je produktem teto kolony? Vypada to zajimave
Uživatelé procházející toto fórum: Yandex [Bot] a 1 návštěvník