Easun wifi modul zapomenuté heslo
Souhrn tématu
Easun wifi modul nemá viditelné resetovací tlačítko, což komplikuje obnovení továrního nastavení při zapomenutém hesle. Řešením je kontaktovat správce cloudového serveru, který může účet smazat a umožnit vytvoření nového. Přímý reset zařízení bez pomoci cloudu není běžně dostupný.
- mirekcafa
- Reputace:33
- Lokalita: českotřebovsko
- Systémové napětí: 48V
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
- Lokalita:českotřebovskoSystémové napětí:48V
Easun wifi modul zapomenuté heslo
Je nějaká možnost jak tu krabičku dát do továrního nastavení?? Resetovací tlačítko nemá nebo nemůžu najít a nechce se mi připojit. Mezitím jsem asi i zapoměl heslo..Potřeboval bych to nějak resetovat
Měnič Easun SMX II 5,6 Kw, 8x Huasun HTJ 445Wp stříbrný rám, bifaciální, Lifepo4 16x 105 AH JK BMS
- DJJaro
- Reputace:3
Re: Easun wifi modul zapomenuté heslo
Trochu po, ale možno niekomu pomôže . Treba napísať číňanovi, čo prevádzkuje Cloud server, kde sa ten wifi modul pripája a ten ti zmaže učet, vytvoríš si potom nový. Mám aj kontakt, komu bude treba, pošlem SZ.
- mirekcafa
- Reputace:33
- Lokalita: českotřebovsko
- Systémové napětí: 48V
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
- Lokalita:českotřebovskoSystémové napětí:48V
Pošli mi ten kontakt prosím, psal jsem už dvakrát na nějakýho mejla a žádná odezva...
Měnič Easun SMX II 5,6 Kw, 8x Huasun HTJ 445Wp stříbrný rám, bifaciální, Lifepo4 16x 105 AH JK BMS
- crazymen
- Reputace:0
- Lokalita: Hodonín
- Lokalita:Hodonín
Ahoj, mohl bys mi prosím také poslat ten kontakt?DJJaro píše:Trochu po, ale možno niekomu pomôže . Treba napísať číňanovi, čo prevádzkuje Cloud server, kde sa ten wifi modul pripája a ten ti zmaže učet, vytvoríš si potom nový. Mám aj kontakt, komu bude treba, pošlem SZ.
Mám čerstvě koupený Aesun a trochu s tím bojuju.