Dobrý den ,
máte pravdu , konečné napětí 14,7V je na LiFeYPO4 nízké , ale ta baterka co ji používám si "navykla" na tento rozsah
napětí . Při kapacitní zkoušce se napětí i při 20A drží pod 14V a po překročení 14,5V rychle naroste na 16V jež je
nastaveno na upravené nabíječce jako konečných . Nová LiFeYPO4 se chovala docela jinak , bod zlomu v rychlosti
nárůstu napětí byl až kolem 15V až 15,6V .
Ty dva zelené obdélníčky v pravo dole na třetí fotce jsou wattmetry , horní výroba FV panelu a dolní spotřeba 12V el.
spotřebičů . Jimi v zásadě měřím celý ostrovní FV systém (CX 20 stojí za prd co se týče přesnosti , mimochodem mám
jej přemostěný bypass diodou , takže konečné napětí hlídá automatický spínač meniče

) reálná naměřená kapacita
aku je kolem 93Ah (při napětí 12V až 14,7V) přičemž kapacita naměřená při kapacitní zkoušce je 98Ah (při napětí 10,5V
až 16,5V) . Sám jsem z toho byl trochu na větvi , po zkušenostech s volovem , ale já si říkám že si aku "navykla"

,
mám i pár Li-Ion bateret a každá se chová docela jinak .
pokud bych Vám mohl poradit , radši bych pořídil jednotlivé články = nejlepší kontrola a žívotnost , cena je +/- srovnatelná s 13,3V monobloky . Jen se prodraží BMS , ale rozhodně si myslím že je to nejlepší volba

.
Elektronům zdar