HE3DA úložiště po česku

Baterie, dobíjení, údržba, zapojení, diskuze i nad jinými způsoby uložení energie
Valdano
Reputace: 161
Lokalita: Česká Lípa
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: HE3DA úložiště po česku

Nový příspěvek od Valdano »

eman píše: ned čer 01, 2025 12:32 pm
na záběrech z té jejich "továrny" jsou čínský baterky...
Na záběrech z továrny jsou vidět články HE3DA, které obalem odpovídají těmto. Na horní části obalu článku je 3D vystupující popis "HE3DA". Běžné čínské články mají na rozdíl od těchto vývody umístěny podélně s delší stranou článku. Navíc vnitřní, patrně hliníkový, obal článku je v tom povrchovém plastu přímo zalitý tj. nejedná se o běžnou fólii jako u čínských článků. Takže podle obalu se to přímo běžným čínským článkům rozhodně nepodobá, ale tak jako tak se z toho nedá jednoznačně určit co za články jsou uvnitř, protože k tomu by někdo musel jeden z těch článků rozebrat/rozřezat jak jste už ostatně i vy sám dříve v předchozí části této diskuse zmínil.
eman píše: pát kvě 30, 2025 7:18 pm
Oni to mají defakto vymyšlené dobře, protože prokázat podvod by znamenalo doslova rozřezat jimi dodanou baterii na plátky a provést analýzu obsahu.
.
he3da_clanky_v_tovarne.jpg
he3da_clanek.png
.
Následující obrázek z technologie ve výrobním závodě by mohl zobrazovat skládání vnitřních vrstev článku HE3DA což by i odpovídalo tvrzení pana Procházky o tom, že vrstvy se u těchto článků nebalí jako svitky u klasických článků, ale že se jen ukládají na sebe. Opět však nelze jednoznačně určit zda je to skutečná součást výrobního procesu článků HE3DA a nebo jen "technologická Potěmkinova vesnice".
.
vrstvy_clanku_HE3DA.jpg
Valdano
Reputace: 161
Lokalita: Česká Lípa
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: HE3DA úložiště po česku

Nový příspěvek od Valdano »

Mex píše: ned čer 01, 2025 1:16 am
A navíc mi v tom ještě něco chybí...
Tady je Patent na ty články s prokládanými elektrodami.