Rušení z kombiměniče
-
MikroCZ
- Reputace: 6
- Lokalita: STredni čechy
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 9600
- Kapacita baterie [kWh]: 20
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Rušení z kombiměniče
Tak jej taky pořídím, a očekávám zlepšeníFerda2 píše: stř pro 10, 2025 7:39 pmVčera jsem se konečně dostal k měření, s potěšením jsem zjistil, že ten můj filtr z Alíku funguje a na výstupu za ním už je čistá sinusovka. Jelo to na cca 2 kW a za filtrem nic.![]()
- GHLL
- Reputace: 63
- Lokalita: Kroměříž
- Výkon panelů [Wp]: 13 300
- Kapacita baterie [kWh]: 14
@Ferda2 - dík za report o funkčnosti, za ty prachy je to paráda..
Bohužel můj měnič má 11 kW takže bych potřeboval něco na 50A, a na Ali je max. 40A
Bohužel můj měnič má 11 kW takže bych potřeboval něco na 50A, a na Ali je max. 40A
-
Ferda2
- Reputace: 3
- Lokalita: Pardubice
- Výkon panelů [Wp]: 6200
- Kapacita baterie [kWh]: 17
já mám taky 11 kW ale říkám si že na maximum jen tak nepojedu a pak o 5A větší sycení v jádru feritu zase není tak velký problém, naopak jsem dnes dostal kacířskou myšlenku zkusit ho dát i na DC stanu - mám jěště jeden 20A a string cca 240V
ISolar-SMG-III-11kW-wifi + Bell MR4316AC NG
-
kyocera
- Reputace: 378
No pokud by jste potřebovali, tak mám feritové toroidy přeříznuté diamantovým kotoučem, čistý řez 2mm provedený ve fabrice , dnes název TDK a díky
mezeře se feritový toroid nepřesytí DC proudem snadno jako ferit bez mezery a tou mezerou jde navíc jde toroid i snadno navijet. Pokud máte zájem pošlete SZ. Mám jich 40ks a tak mohu uspokojit více zájemců.
mezeře se feritový toroid nepřesytí DC proudem snadno jako ferit bez mezery a tou mezerou jde navíc jde toroid i snadno navijet. Pokud máte zájem pošlete SZ. Mám jich 40ks a tak mohu uspokojit více zájemců.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4