Propoj axpert rozvaděč
Diskuze ohledně rozvodů, kabeláže, způsobů využití stávajících rozvodů, vhodných průřezů dle potřebného výkonu, plánování rozvodů, atd.
-
Re: Propoj axpert rozvaděč
Nebude. Já jsem předělával barák na řízení pomocí PLC a postupně jsem po domě rozdistribuoval 8 různě velkých rozvaděčů s celkovou kapacitou cca 450 modulů a minimálně přízemí jsem podcenil a budu muset jeden rozvaděč vyměnit, protože nestačí.ota píše:To je velmi rozumné. Já zjišťuji potřebu navýšit počet modulů v rozvaděči na dvojnásobek každé 4 roky. Až to budu dělat příště, což bude za nedlouho, tak narvu do zdi předsíně velký plechový průmyslový rozvaděč 1x2 m a bude to navždy
-
- Lokalita: Brno
Re: Propoj axpert rozvaděč
Zdravím ,
Elektronům zdar
... kdo komu slouží ? tobě , nobo ty .xmasin píše:Nebude. Já jsem předělával barák na řízení pomocí PLC a postupně jsem po domě rozdistribuoval 8 různě velkých rozvaděčů s celkovou kapacitou cca 450 modulů a minimálně přízemí jsem podcenil a budu muset jeden rozvaděč vyměnit, protože nestačí.
Elektronům zdar
3,96kWp monokrystalů + 2x regl PCM60X + 24kWh LiFePO4 + 6kW HF sínus měnič , celé na 52V systému .
Chibi v textu vyhrazeny
Chibi v textu vyhrazeny
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 751 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vlastimil