Za chvíli z nás budou opravdu jen ovce a bezmozci
Nezařaditelné
-
Re: Za chvíli z nás budou opravdu jen ovce a bezmozci
Ja uz len jedno: Viete preco sa chceli stanovit normy na banany, uhorky a pod. Pretoze uz podla ich vzhladu sa da urcit aka chemia vratane hnojiv a pestisidov bola pouzita. Chce sa tym ochranit spotrebitel pred chemiou ktora sa nesmie pouzivat- to jest vsetko.
-
- Lokalita: SO, SK
Ono to bude ešte horšie a vobec nepojde o názor ľudí, lebo AI to bude jedno, hlavne že bude
mať pod kontrolou tok energií a bude sa mocť množiť.
Totiž AI záleží ako ju vychováme, ergo na akých dátach sa bude učiť.
Ak sa bude učiť na dátach, aké trepali do hláv mladých v Nemecku pred WWII,
tak taká AI bude zabíjať, lebo sa to na takých dátach naučila.
Človek tu bude zbytočný článok, ktorý nebude mať ani rýchlosť ani energiu,
aby s takou AI nejako bojoval.
Ak lekár 50 r. zarába 3000 € a lieči invalida, ktorý 50 r. berie 150 € dochodok, tak
kto tu trpí a kto tu pracuje ? Lekár ? Že za 50 r. nič nevyliečil ? Ale má právo
na deti, prácu, štúdium, byt, dom, ambulanciu.
Chorý, ktorý trpí, má nárok na 150 €, z ktorých má zaplatiť liečbu, dopravu k lekárom
a ešte sa súdiť s lekárom, lebo ďalší posudkový mu tvrdí, že 50 r. ho liečili zbytočne,
lebo on vobec nie je chorý. A aj ten lekar dostane zaplatené, hoci tvrdí opak, ako
konzílium, ktoré lieči.
Takže aj vlk sa najedol aj ovca je celá, len chorý je stále nevyliečený.
A spoločnosť sa k nemu pri hľadaní zamestnania správa horšie ako k feťákovi či ožranovi.
mať pod kontrolou tok energií a bude sa mocť množiť.
Totiž AI záleží ako ju vychováme, ergo na akých dátach sa bude učiť.
Ak sa bude učiť na dátach, aké trepali do hláv mladých v Nemecku pred WWII,
tak taká AI bude zabíjať, lebo sa to na takých dátach naučila.
Človek tu bude zbytočný článok, ktorý nebude mať ani rýchlosť ani energiu,
aby s takou AI nejako bojoval.
Ak lekár 50 r. zarába 3000 € a lieči invalida, ktorý 50 r. berie 150 € dochodok, tak
kto tu trpí a kto tu pracuje ? Lekár ? Že za 50 r. nič nevyliečil ? Ale má právo
na deti, prácu, štúdium, byt, dom, ambulanciu.
Chorý, ktorý trpí, má nárok na 150 €, z ktorých má zaplatiť liečbu, dopravu k lekárom
a ešte sa súdiť s lekárom, lebo ďalší posudkový mu tvrdí, že 50 r. ho liečili zbytočne,
lebo on vobec nie je chorý. A aj ten lekar dostane zaplatené, hoci tvrdí opak, ako
konzílium, ktoré lieči.
Takže aj vlk sa najedol aj ovca je celá, len chorý je stále nevyliečený.
A spoločnosť sa k nemu pri hľadaní zamestnania správa horšie ako k feťákovi či ožranovi.
DC-AC inverter REC Lion DC-AC ESP32 DIY inv. 15 GB za sekundu DIY MPPT Holder
Zjedz vsetko, co si kupil, v obchode a netreba ti tasku, auto ci chladnicku.
Zjedz vsetko, co si kupil, v obchode a netreba ti tasku, auto ci chladnicku.
-
Já mám okurky na zahradě a krom hnoje od ovci slepic a kachen nic víc nedostávají a světe div se stejně z toho nerostou normované okurky. Takže buď mii tomu nějaké pilule sype soused nebo mimozemšťanémozeg píše:Ja uz len jedno: Viete preco sa chceli stanovit normy na banany, uhorky a pod. Pretoze uz podla ich vzhladu sa da urcit aka chemia vratane hnojiv a pestisidov bola pouzita. Chce sa tym ochranit spotrebitel pred chemiou ktora sa nesmie pouzivat- to jest vsetko.
-
nebo je to vyplod nakeho choreho mozku. tomluhle tvrzeni snad nemuze nikdo normlani verit
Dumiho ostruvek: 4,7kWp, 13,3kWh, 2400W inverter
-
Větší pí....nu jsem už dlouho nečetl, co si tak dát předponu "bez" před nick.mozeg píše:Ja uz len jedno: Viete preco sa chceli stanovit normy na banany, uhorky a pod. Pretoze uz podla ich vzhladu sa da urcit aka chemia vratane hnojiv a pestisidov bola pouzita. Chce sa tym ochranit spotrebitel pred chemiou ktora sa nesmie pouzivat- to jest vsetko.
5,5kWp - 4x Solartec mono 180Wp +¨6x IBC 155Wp poly + 10x Solea 170Wp mono + 6x Husinage HSG 190Wp + 6x Calyxo 70Wp amorf vertikálně (JV), 2x ZN ShineSolar poly 250Wp + 2x 260Wp poly (JZ), Epever LS 3024B, Epever LS 2024B, MakeSkyBlue 20A, eSmart 3 - 60A, 19 kWh Li-Ion, Axpert MSXE PF1, 24V/3,0kW, Axpert MSXE 24V/2,4kW.
-
Ale přesně o tom hovořím. Vysrat se na blbiny a soustředit opravdovou sílu davu na podstatné omezení svobody. Žárovky byl jen způsob jak věc která by se stejně do dvaceti let sama vyřešila, popohnat. (a popohnat ji bylo sakra dobře) Ale mediální masáž o ničem s cílem nesmyslně prodávat absolutně out zboží znechutila lidi kteří by do ulic i vyšli. Teď už nevyjdou ani když jim poteče do bot aby ze sebe neudělali tupý sliz ala argumentující žárovkama. No nic. Asi je to také o ničem. Snad ty svobody se zbraněmi nebudu potřebovat. Ale toho že mi zruší peníze se fakt bojím.youda píše:Teď nám zakázali první typy střelných zbraní a zásobníky, .......
Moudrost nepřichází vždy s věkem, někdy věk přichází sám.
-
Tak a to je podstatné. Co s tím budeme dělat? Půjdeme lobbovat za zákaz takovýchto praktik? Budem lidi učit jak mají komunikovat s policií tak aby policista puknul vztekem ale neměl jediný důkaz že jsi jej slovně napadl? A potom takovéto policejní šmejdy hnát před soud? a že názor neznamená čin? A že ty kamery co nosí u sebe budou důkazem proti policii? Ať se konečně chytnou za nos? První dobrý zveřejněný příklad s tupcem hrajícím si na machra silnic s koltem ze kterého se mu sypou náboje snad viděl každý....kyocera píše:...... Dnes už policie otevřeně přiznává, že sleduje názory lidí na sociálních síti. .......
Sám Ti odpovím. Lidi se vyčerpali nekonečným nesmyslným odporem proti žárovkám a vysavačům a na toto Ti ukážou že je Kalousek jednička a dají si další pivo. Máš to marný. Mimo jiné - vzpomeň si jak to dopadlo s odporem v r. 89. Jednu totalitu jsme vyměnili za totalitu peněz. S ještě destrukčnějšími důsledky na náhodné kolemjdoucí (způsob jak dostat lidi do dluhové pasti...., nemožnost sdělit svůj názor zaměstnavateli....., tunelování kdejakých ekonomických subjektů..... ). Ale rád bych se v lidech mýlil a rád se s nimi setkám na demonstraci..
Ještě k těm vysavačům - někdo zde jasně napsal že turbína ve vysavači je šunt hlavně že je levná. A o tom to je. Se stejnou spotřebou materiálu docílit vyšší účinnosti. A vzít výrobcům argument výkonu. Prostě 900W a porovnej si jak saje. Honění si jej (výkonu) mne srdilo již u vozů. Dnes lidi čuměj co umí 35kW vůz. Ani Ochcávka, ani Prassata na zelený start v křižovatce na 35kW nemaj. A že se za nimi dýmí .....
Naposledy upravil(a) brumlaj dne čtv bře 28, 2019 8:37 am, celkem upraveno 1 x.
Moudrost nepřichází vždy s věkem, někdy věk přichází sám.
-
- Lokalita: podhůří Orlických hor
- Výkon panelů [Wp]: 7500
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
nenechat se vytočit systémem a chovat se jako člověk,hlavně se nenechat nalákat do davu,dav je manipulovatelný ale řešit vše v klidu a dělat osvětu a plody se dostaví..
7,5kWp-
aexpert max 8 kw,power jack 10 kw a cca 45kW LIFE A LION
aexpert max 8 kw,power jack 10 kw a cca 45kW LIFE A LION
-
EU tak podrobne nesledujem,lebo momentalne je to kusoček dobra,inak len zlo prezlečene za dobro,ale aj bežny ľudia su dobre zlo prezlečene za ľudi. Proste mame tu mix veci,ktore su dobre,zle a dobre produkovane zle.
Napriklad žiarovka. Ano mam v dome ešte dve 25W a 40ks,čo som pozbieral pri zamene za LEDky,ale porovnal som ušetrenu energiu a je ohromna. Problem ale nastal,že ledky su buď pretažene,alebo nekvalitne,teda niektore nezvladnu fungovať ani štvrtinu času ako bežna žiarovka a stoji 10-50x viac ako običajna žiarovka. Toto je proste ta dobra vec,ale chamtivostou skur.ena. To že to bolo akože dajakou EU zmrzačene ma vonkoncom nezaujima,Ja to aj tak preratam do vloženych financii a čo ma vinde lacnejšie použivam.
Druha vec,tie vzduchove cucače,teda vysavače. Porovnal som si stare technologie aj nove a okrem toho,že su znova zhotovene na polročnu prevacku,tak saci vykon 700W a 2000W stareho je skoro bez rozdielu,ale z rozdielom ceny aku sa za ten nedorobok zaplati. Porovnal som aj velke nemotorne (akože priemyselne) vysavače a tie su na tom najlepšie a motor ma bežne spotrebu okolo 1000W,no sanie je oproti tym dvom nedorobkom skoro dvojnasobne. Ale zas ide kus od kusu a cenu za aku sa kupuje. Teda v tomto smere sa neda jednoznačne povedať,čo je top.
Posledna vec auta a obmedzenie maximalky. Ja osobne som za,lebo jak v Česku,Slovensku,Madarsku,Poľsku,... Ľudia sa na cestach spravaju ako hlupaci. Proste dupe sa na ten plyn,aj keď sa človek nikam neponahla a provokuje to aj tych čo jazdia podla predpisou,lebo každy ho obehuje. Ja osobne tiež jazdim ako hulvat,ale tiež ma obvikle k tomu provokuju ostatny,lebo ak idem v meste 53kmh a tlači sa ti niekto na naraznik,pred koncom obce ta obehne,ako pan,ale nasledne sa vlečie po zakrutach a brzdi,tak toto naštve každeho. Alebo je plna čiara,povolena 70 a stary dedo ide 50,na povolenej 50ke ide 30 a jak ho pri prvej možnosti idem obehovať,tak prida až na 110,len aby si ho neobehol. Teda ak hornu hranicu,tak aj spodnu,pre zabranenie blbeho spomalovania premavky. Len bude to chcieť aj situaciu prekročenia,alebo pomalej jazdy,teda tu je zadrhel. Ja som v jednom pripade,ale fakt davno,kedy na slovensku nebola ani štvrtina aut,ako teraz musel doslova letieť a na 40tke som šiel cez 130.
Teda v zavere viem,že všecko ma svoje +,ale aj -. Momentalne ľudia su v obrovskej miere sebci,čo pozeraju hlavne na seba,ale najzakladnejšia vec,ak už sa jedna o EU,tak EU je dobre,ale iba v niektorych veciach,čo je asi 5% z celku,ostatok je brutalne zlo skrite za akože dobre konania.
Tak len kľud chalani,každy z vas ma pravdu,ale nie uplnu pravdu,lebo nie nadarmo sa rozprava,že jing a jang su vždy spolu,zaleži len na tom čo prevažuje.
Napriklad žiarovka. Ano mam v dome ešte dve 25W a 40ks,čo som pozbieral pri zamene za LEDky,ale porovnal som ušetrenu energiu a je ohromna. Problem ale nastal,že ledky su buď pretažene,alebo nekvalitne,teda niektore nezvladnu fungovať ani štvrtinu času ako bežna žiarovka a stoji 10-50x viac ako običajna žiarovka. Toto je proste ta dobra vec,ale chamtivostou skur.ena. To že to bolo akože dajakou EU zmrzačene ma vonkoncom nezaujima,Ja to aj tak preratam do vloženych financii a čo ma vinde lacnejšie použivam.
Druha vec,tie vzduchove cucače,teda vysavače. Porovnal som si stare technologie aj nove a okrem toho,že su znova zhotovene na polročnu prevacku,tak saci vykon 700W a 2000W stareho je skoro bez rozdielu,ale z rozdielom ceny aku sa za ten nedorobok zaplati. Porovnal som aj velke nemotorne (akože priemyselne) vysavače a tie su na tom najlepšie a motor ma bežne spotrebu okolo 1000W,no sanie je oproti tym dvom nedorobkom skoro dvojnasobne. Ale zas ide kus od kusu a cenu za aku sa kupuje. Teda v tomto smere sa neda jednoznačne povedať,čo je top.
Posledna vec auta a obmedzenie maximalky. Ja osobne som za,lebo jak v Česku,Slovensku,Madarsku,Poľsku,... Ľudia sa na cestach spravaju ako hlupaci. Proste dupe sa na ten plyn,aj keď sa človek nikam neponahla a provokuje to aj tych čo jazdia podla predpisou,lebo každy ho obehuje. Ja osobne tiež jazdim ako hulvat,ale tiež ma obvikle k tomu provokuju ostatny,lebo ak idem v meste 53kmh a tlači sa ti niekto na naraznik,pred koncom obce ta obehne,ako pan,ale nasledne sa vlečie po zakrutach a brzdi,tak toto naštve každeho. Alebo je plna čiara,povolena 70 a stary dedo ide 50,na povolenej 50ke ide 30 a jak ho pri prvej možnosti idem obehovať,tak prida až na 110,len aby si ho neobehol. Teda ak hornu hranicu,tak aj spodnu,pre zabranenie blbeho spomalovania premavky. Len bude to chcieť aj situaciu prekročenia,alebo pomalej jazdy,teda tu je zadrhel. Ja som v jednom pripade,ale fakt davno,kedy na slovensku nebola ani štvrtina aut,ako teraz musel doslova letieť a na 40tke som šiel cez 130.
Teda v zavere viem,že všecko ma svoje +,ale aj -. Momentalne ľudia su v obrovskej miere sebci,čo pozeraju hlavne na seba,ale najzakladnejšia vec,ak už sa jedna o EU,tak EU je dobre,ale iba v niektorych veciach,čo je asi 5% z celku,ostatok je brutalne zlo skrite za akože dobre konania.
Tak len kľud chalani,každy z vas ma pravdu,ale nie uplnu pravdu,lebo nie nadarmo sa rozprava,že jing a jang su vždy spolu,zaleži len na tom čo prevažuje.
Mix panelov podľa potreby zapojene -9,2kWp papierovo +-5,6kW skutočnych;
48v-PCM-80A+Axpert 2,4KW+PJ 6kW;Li-ion -11kWh
24v-PJ 5kW;NiCd -10kWh
12v-10A MPPT;sin~300W;PB 4kWh
24v-PJ 5kW;NiCd -10kWh
-
No, já od té doby, co jsem všude dal LED ještě nikdy nic neměnil. Samo nekupuji nejlevnější shit.
-
Ja som zatial musel meniť iba tie,čo som kupoval v tescu ako 6-10W a dosť davno som cez internet kupil krabicu vypredajoviek (2,4-3-3,3-4-6W) z nemenovaneho internetoveho obchodu,de najviac stala žiarovka 2€ a najmenej kusok nad €. Teraz ale lutujem,že som ich nezobral viacej ako bolo treba,bo su fakt nezmar. Jedna dokonca svieti na schodisku každu a celu noc,treti rok bez zavahania.brin píše:No, já od té doby, co jsem všude dal LED ještě nikdy nic neměnil. Samo nekupuji nejlevnější shit.
Mix panelov podľa potreby zapojene -9,2kWp papierovo +-5,6kW skutočnych;
24v-PJ 5kW;NiCd -10kWh
24v-PJ 5kW;NiCd -10kWh
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Voda z bojleru po puštění na chvíli smrdí
od Roura » » v Boilery, ohřev TUV, vytápění, klimatizace
Voda z bojleru po puštění na chvíli smrdí
- 51 Odpovědi
- 3982 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od tomasko
-
-
- 1 Odpovědi
- 758 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od marsal64
-
-
Opravdu se měnič zapojuje přímo na baterii?
od martinm » » v Ostrovní elektrárny
Opravdu se měnič zapojuje přímo na baterii?
- 4 Odpovědi
- 1468 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mmv
-