Remote meter Epsolar MT-5 LCD
Diskuze o regulátorech EP Solar
-
Remote meter Epsolar MT-5 LCD
nemate nekdo zkusenosti s touto zobrazovaci jednotkou k trackerum Epsolar?
Jde mi konkretne o zobrazeni kapacity baterii, mam pocit ze si ten zobrazovac dost vymysli.
Napr, napeti na baterii 25.4 tzn kapacita 100%
hustomer sukazuje 1.3
nabijeci proud 00 nic
takze mam pocit ze baterka je plna
presto MT-5 ukazuje kapacitu 60%, kdyz zatizim,tak ukazovana kapacita spadne na 38%
zkousel jsem poladit teplotni kompenzace ale vse bez vysledku, tvrdosijne to ukazuje nesmyslne hodnoty
Tak by me zajimalo jestli jeste nekdo nahodou nema obdobny problem
Jde mi konkretne o zobrazeni kapacity baterii, mam pocit ze si ten zobrazovac dost vymysli.
hustomer sukazuje 1.3
nabijeci proud 00 nic
presto MT-5 ukazuje kapacitu 60%, kdyz zatizim,tak ukazovana kapacita spadne na 38%
zkousel jsem poladit teplotni kompenzace ale vse bez vysledku, tvrdosijne to ukazuje nesmyslne hodnoty
-
- Lokalita: Žabčice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 29139
- Kapacita baterie [kWh]: 12
- Chci prodávat energii: ANO
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Remote meter Epsolar MT-5 LCD
ja mam dva reguly s timto displajem zatim .... je to jak pises nekdy ukazuje nesmysly. Ja ten meter pouzivam jen abych videl proud co tece do baterek samozrejme +-. Zalezi taky na kabelazi jakou je pripojenej pri dobijeni - ubytky na kabelazi. Napeti baterek merim merakem a ted budu i arduinem. Pomohlo by asi vytahnout z nej napetovou sondu primo na baterky. Dival jsem se dovnitr a myslim ze by to slo.prochazka85 píše:nemate nekdo zkusenosti s touto zobrazovaci jednotkou k trackerum Epsolar?
hustomer sukazuje 1.3
nabijeci proud 00 nic
Zase na druhou stranu 45A regulator s MPPT za 5800 je dobry.
-
Mam model 3215 s timto MT-5 LCD, vsiml jsem si ze se da nastavit kapacita AKU. Rad bych se ujistil, zda se jedna pouze o kapacitu k indikaci, ze to neupravuje parametry dobijeni (proud).
Já bych řekl, že to jenom aby to ukazovalo správně nabití akumulátoru v %. Na 99,9% říkám že to nemá nic společného s omezením proudu do AKU. Já mám taky dotaz, mám 1206 taky s displayem. Ale jak je nabídka na ukazování spotřebovaných A/wH, tak mám 4A a 80wH což vůbec neodpovídá. (mám 12V systém) Nevíte kde je chyba ? Díky za rady.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 564 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Solaris
-
- 7 Odpovědi