stavba dc/dc menice
Souhrn tématu
Uživatel hledá pomoc se stavbou DC/DC měniče s vstupním napětím 42-55V, výstupem 29V a trvalým proudem 4A (6A peak). Diskuze obsahuje rady ohledně výběru součástek, návrhu cívek a doporučení na hotové měniče i metodiky návrhu z diplomových prací. Doporučuje se také využití nástrojů Texas Instruments pro návrh a export schémat, přičemž je zmíněna dostupnost součástek a potřeba chlazení.
-
Matess
- Reputace: 210
- Lokalita: Šumperk
stavba dc/dc menice
Potreboval bych poradit se stavbou DC/DC menice.
Potrebne parametry:
Vstupni napeti - 42-55V
Vystupni napeti 29V
Vystupni proud 4A trvale / 6A peak
Nestavel nekdo z vas neco takoveho? priznam se ze se dost ztracim ve vypoctech civky dle datasheetu.
Potrebne parametry:
Vstupni napeti - 42-55V
Vystupni napeti 29V
Vystupni proud 4A trvale / 6A peak
Nestavel nekdo z vas neco takoveho? priznam se ze se dost ztracim ve vypoctech civky dle datasheetu.
-
kyocera
- Reputace: 382
Re: stavba dc/dc menice
Níže je uvedený odkaz na koupě hotového měniče požadovaných parametrů za opravdu málo peněz.
/ Zvládne i těch 6 A. Když tak instalovat chladič s větším povrchem - tedy zvolit větší plochu chladiče.
Pokud nedáváte přednost koupi hotového výrobku a jde Vám o radost z vlastní tvůrčí práce, zkuste
dát do vyhlédávače DC - DC měniče diplomové práce.
Potom najdete i metodiku návrhu a výpočtu.
Zde je odkaz
http://www.ebay.com/itm/200W-15A-DC-DC- ... Sw3ydV4L2I
/ Zvládne i těch 6 A. Když tak instalovat chladič s větším povrchem - tedy zvolit větší plochu chladiče.
Pokud nedáváte přednost koupi hotového výrobku a jde Vám o radost z vlastní tvůrčí práce, zkuste
dát do vyhlédávače DC - DC měniče diplomové práce.
Potom najdete i metodiku návrhu a výpočtu.
Zde je odkaz
http://www.ebay.com/itm/200W-15A-DC-DC- ... Sw3ydV4L2I
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotace NE, 6,9kWp ,LTO 4kWh odkaz na moje domovské vlákno :
viewtopic.php?t=2309
Dotace NE, 6,9kWp ,LTO 4kWh odkaz na moje domovské vlákno :
viewtopic.php?t=2309
-
kodl69
- Reputace: 1043
- Lokalita: severně od Brna
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
a nebo webench od texas instruments, tam ti to navrhne i všechny součástky a vyexportuje schéma pro eagle.http://www.ti.com/lsds/ti/analog/webenc ... nity-lp-en Jediná chyba je někdy subministurní pouzdro IO a horší dostupnost některých IO v čr.
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
-
Matess
- Reputace: 210
- Lokalita: Šumperk
ty hotove menice maji obvykle nizsi vstupni napeti nez potrebuji, nebo nedavaji takovy vykon.
// jsem slepy omlouvam se... to je to co potrebuji
na strankach TI jsem uz neco hledal a nasel jsem tam nejaky IO, ktery by to uridil. Jen jsem nevedel jake fety k tomu atp... tohle jsem tam ale nevidel. Tak to je masakr. Az budu o neco vice pri smyslech (a po celem pracovnim dni tesne pred pulnoci) tak se na to podivam podrobne... proste WOW!
// jsem slepy omlouvam se... to je to co potrebuji
na strankach TI jsem uz neco hledal a nasel jsem tam nejaky IO, ktery by to uridil. Jen jsem nevedel jake fety k tomu atp... tohle jsem tam ale nevidel. Tak to je masakr. Az budu o neco vice pri smyslech (a po celem pracovnim dni tesne pred pulnoci) tak se na to podivam podrobne... proste WOW!