Úvodní strana Mypower.cz

Souhrn tématu

Úvodní stránka Mypower.cz aktuálně prochází dočasnými i plánovanými změnami, které zlepšují čitelnost a uživatelskou přívětivost. Diskuze se zaměřují na úpravy písma, zvýraznění příspěvků a nové funkce jako informace o nepřečtených příspěvcích. Uživatelé oceňují snahu o oživení designu a lepší orientaci na stránce, zároveň však vyjadřují potřebu postupných změn a zpětné vazby.
gupa
Reputace:169
Lokalita: pod Brnem
Systémové napětí: 24V

Re: Úvodní strana Mypower.cz

Nový příspěvek od gupa »

No je to pěkné, ale můj pohled je, že se mi tento typ písma nějak blběji čte, prostě nejsem schopen ho číst tak snadno jaké je na fóru a také jeho velikost oproti překliknutí v odkazu na fórum je jiná. Ale určitě si zvyknu.

Takže za mne se učím pěkně z pomala číst něco, co mi šlo rychle. A připomíná mi to četbu a učení číst, jak jsem se učil staročeštinu kvůli odborné literatuře v ní kdysi napsanou.

Hodně změn naráz nemá často v celku kladnou odezvu na změnu, hodně lidí časo mlčí aby něco blbě nesdělili, neurazili, nebo to nemá zapotřebí sdělovat nějaký svůj dojem protože to není slušné tak činit, nebo je jim to jedno a přestanou číst něco co jde obtížněji číst.

Edit: Pokud bych mohl něco připsat. Po najetí myší nad zkrácený příspěvěk, původně vyskočil příspěvek celý v bublině. To jsem využíval často. Potom počet příspěvků pod sebou bylo více a rolováním bylo asi na 60%, tz. že po kliku na šipku se přesunulo jinam jen 60% příspěvků.

Pro ilustraci jak hlavní strana vypadala s funkčním adblokem někdy v říjmu 2025. Což je už nepůvodní po nějakých úpravách.
MyPower.CZ _ Elektřina ZDARMA.png
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT, ABC-&-XYZ mypower.czAť ti to běží jako hodinky na baterku s čerstvou expirací! Zdejší slova: To by bylo, abychom na tom šetření nevydělali!
lzahradil
Site Admin
Reputace:399
Lokalita: blízko Plzně
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 5840
Kapacita baterie [kWh]: 28
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Nový příspěvek od lzahradil »

Díky, přesně tohle jsou ty detaily, se kterými mi můžete pomoct.
Třeba to písmo jsem si vůbec nevšiml.
Na fóru je v pořadí Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif, zatímco tady se mi odněkud dědí Open Sans, Arial, Helvetica, sans-serif a ještě je o chlup větší.
Zkusil jsem si to narychlo přepnout na Verdanu a trochu zmenšit a uznávám, že se to čte líp.
Tohle určitě doladím.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
PetrDubi
Reputace:324
Lokalita: Blízko Ústí nad Labem
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 10790
Kapacita baterie [kWh]: 13
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Nový příspěvek od PetrDubi »

Ty nepřečtený příspěvky jsou fajn 👍
mobilní elektrárna 3x Uni-solar PVL-68 a Victron 75/15 MPPT
doma 3280 Wp JV, 3810 Wp JZ, 3690 Wp SZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4