Prodám trakční olovo 12 V/150 Ah 4x
Archiv ukončených inzerátů
-
- Reputace: 3
- Lokalita: Beroun
- Výkon panelů [Wp]: 13,9 kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 24 kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Prodám trakční olovo 12 V/150 Ah 4x
Prodám trakční baterie: https://www.abctech.cz/mhpower-ms150-12 ... 35597.html 4 ks včetně propojovacích kabelů a balancéru Volt Polska. Do provozu v 4/2022. Prakticky stále nabité, za 6000 Kč, vlastní odvoz z Berouna
- matej1
- Reputace: 0
- Lokalita: Karlovy Vary
- Výkon panelů [Wp]: 10k
- Kapacita baterie [kWh]: 10
Re: Prodám trakční olovo 12 V/150 Ah 4x
Dobrý den.
Ještě platí tento inzerát? Hodila by se mně jedna baterie do obytného auta. Chci to sice předělat na LiFePo, ale zatím jsou jiné práce. Využil bych i víc kusů, ale byl by problém s dopravou. Jednu baterii by přivezli příbuzní, kteří bydlí v Berouně, osobákem.
Matějíček
Ještě platí tento inzerát? Hodila by se mně jedna baterie do obytného auta. Chci to sice předělat na LiFePo, ale zatím jsou jiné práce. Využil bych i víc kusů, ale byl by problém s dopravou. Jednu baterii by přivezli příbuzní, kteří bydlí v Berouně, osobákem.
Matějíček
-
Osobakem jsem je přivezl i s menicem z HK.... Cena je za komplet 48V/150 ah
- matej1
- Reputace: 0
- Lokalita: Karlovy Vary
- Výkon panelů [Wp]: 10k
- Kapacita baterie [kWh]: 10
Psal jsem už jednou, ale asi se nějak nepodařilo. Využil bych pouze jednu nebo dvě baterie. To by mně snad mohli dovézt. Jezdí ve čtyřech s věcmi na několik dní. Pokud byste byl ochoten prodat jednu nebo dvě, dejte vědět.
-
- Reputace: 15
- Lokalita: Litoměřice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 11kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 48kWh
Zdar.
měl bych zájemce pro všechny 4 baterie. Pokud jsou stále dostupné, pak bych předal kontakt na vzájemnou domluvu.
měl bych zájemce pro všechny 4 baterie. Pokud jsou stále dostupné, pak bych předal kontakt na vzájemnou domluvu.
-
Zdárek, ano,jsou dostupné, zatím stále připojené do FV....
-
- Reputace: 332
Zdravím,
tyto baterky jsem na začátku také použil ve své FV elektrárně , když jsem velkou domácí UPS předělal na FV elektrárnu.
Jako do UPS jsou výborné snesou velké proudy a pokud je velká UPS použita jen několikrát do roku, je životnost takových baterek 10 roků.
Ale jakmile jsem začal tyto baterly ve své elektrárně pravidelně denně cyklovat, tak vydržely jen s bídou 2 roky.
Důvodem je to, že počet cyklů mají jen 300. Po dvou letech provozu FV elektrárny skončily baterky ve šrotu a už před roky mně členové
fora v diskuzi v mém vlákně ohledně FV elektrárny v roce 2015 napomínali , že jsem použil nevhodné baterky.
Popis mé FV elektrárny na stránkách mypower , kde jsou fotky baterek je zde
viewtopic.php?t=2309
tyto baterky jsem na začátku také použil ve své FV elektrárně , když jsem velkou domácí UPS předělal na FV elektrárnu.
Jako do UPS jsou výborné snesou velké proudy a pokud je velká UPS použita jen několikrát do roku, je životnost takových baterek 10 roků.
Ale jakmile jsem začal tyto baterly ve své elektrárně pravidelně denně cyklovat, tak vydržely jen s bídou 2 roky.
Důvodem je to, že počet cyklů mají jen 300. Po dvou letech provozu FV elektrárny skončily baterky ve šrotu a už před roky mně členové
fora v diskuzi v mém vlákně ohledně FV elektrárny v roce 2015 napomínali , že jsem použil nevhodné baterky.
Popis mé FV elektrárny na stránkách mypower , kde jsou fotky baterek je zde
viewtopic.php?t=2309
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
-
Ok. Píši ZS a snad se domluvíte.
-
Kyocera. O této "nevýhodě" jsem zájemce informoval. Nastínil jsem mu i další možnosti a alternativy, ale dost se teď vyšťavil z peněz, takže je to jen otázka financí.
Sám se nechal slyšet, že až zase něco našetří, tak pořídí lepší baterie. Takže jeho vlastní volba.
Navíc je to "pouze" na filtraci k bazénu bez přípojky, takže provoz potáhne z 90% slunce a baterie budou skutečně jen jako záloha.
Těch snad dvou let životnosti, o kterých jsem mu sám řekl, si je vědom.
To "pouze" dávám do uvozovek, protože ještě ani pořádně nezačal a už začíná spekulovat nad dalšíma spotřebičema - lednička, rychlokovarka. ... Jak se říká, s jídlem roste chuť
Zvláště, když to vidí u mě ...
Sám se nechal slyšet, že až zase něco našetří, tak pořídí lepší baterie. Takže jeho vlastní volba.
Navíc je to "pouze" na filtraci k bazénu bez přípojky, takže provoz potáhne z 90% slunce a baterie budou skutečně jen jako záloha.
Těch snad dvou let životnosti, o kterých jsem mu sám řekl, si je vědom.
To "pouze" dávám do uvozovek, protože ještě ani pořádně nezačal a už začíná spekulovat nad dalšíma spotřebičema - lednička, rychlokovarka. ... Jak se říká, s jídlem roste chuť

-
K provozování nabízených baterií: jsou stále zapojeny do elektrárny pro skleník, jejich provoz ze zacatku fungoval tak, že pokud nebylo dost světla, světelný spínač přepnul na ČEZ...a s dalším rozšířením FVE a úložištěm na 630 ah/48 V dalším olovem toto spínání fungovalo dál... až 4/2024 jsem instaloval lifepo. A zjistil jsem, že ten světelný přepínač už používám pouze v v zimě...
-
Rezervované...
-