Axpert King RACK 48V 5000W PF1
Měniče Axpert
-
- Lokalita: Příbram
Re: Axpert King RACK 48V 5000W PF1
Přeji všem slunečné dny,
minulý týden jsem rozběhl tento Axpert King RACK 48V s bateriemi PYLONTECH US3000C. Zatím vše chodí. Skoro na první dobrou. Chci Vás zkušené požádat o radu. Podařilo se Vám nahrát log soubor na flash disk?
Koupil jsem si redukci na USB A a flash disk naformátoval na FAT32. Kouknul jsem do návodu ke klasickýmu Axpertu King a našel postup. Na RACK verzi je ale vše zřejmě jinak. Sáhl jsem po tištěném EN návodu a našel body:
41 Firmware upgrade for USB On-the-Go function
42 Re-write USB internal parameter
43 Export data log function
ty u klasického Kinga nejsou, ale nevím jak postupovat, abych ze střídače něco dostal.
Podařilo se Vám někomu udělat export na Flash disk a podělil byste se se mnou o postup?
Děkuji za pomoc.
minulý týden jsem rozběhl tento Axpert King RACK 48V s bateriemi PYLONTECH US3000C. Zatím vše chodí. Skoro na první dobrou. Chci Vás zkušené požádat o radu. Podařilo se Vám nahrát log soubor na flash disk?
Koupil jsem si redukci na USB A a flash disk naformátoval na FAT32. Kouknul jsem do návodu ke klasickýmu Axpertu King a našel postup. Na RACK verzi je ale vše zřejmě jinak. Sáhl jsem po tištěném EN návodu a našel body:
41 Firmware upgrade for USB On-the-Go function
42 Re-write USB internal parameter
43 Export data log function
ty u klasického Kinga nejsou, ale nevím jak postupovat, abych ze střídače něco dostal.
Podařilo se Vám někomu udělat export na Flash disk a podělil byste se se mnou o postup?
Děkuji za pomoc.
-
Ještě bych upřesnil, že jsem koupil kabel Vention USB2.0 -> microUSB OTG Cable 0.25m Black (Datový kabel USB Hi-Speed 480 Mb/s, podpora OTG, kvalitní stínění, délka 0,25 m, pro připojení flashdisku nebo jiných zařízení k telefonu či tabletu).
-
- Lokalita: u Plzně
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 9600
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Zdravím, stáhněte si : http://www.multisibcontrol.net/, propojte přes USB s Kingem, přes převodník RS232-USB s Pylonem a uvidíte vše, co potřebujete
-
Děkuji za doporučení! Objednal jsem redukci RS232/USB a zítra připojím a zkusím. Program na první pohled vypadá úžasně. Pokud se mi podaří rozběhnout i nějakou automazizaci, tak budu mít velkou radost. Ale to moc předbíhám. Zatím jsem si s ničím takovým nehrál. Zatím mám na některé spotřebiče od TP linku TAPO P 110, sleduju spotřebu a dokážu ručně zapnout a vypnout. U bojleru využívám automatické spuštění pět hodin po východu slunce a vypnutí čtyři hodiny před západem.silverfox píše:Zdravím, stáhněte si : http://www.multisibcontrol.net/, propojte přes USB s Kingem, přes převodník RS232-USB s Pylonem a uvidíte vše, co potřebujete
-
- Lokalita: Kladensko
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 4000
- Kapacita baterie [kWh]: 2,5
- Chci/Mám dotaci: ANO
Ahoj, taky se chytám pořídit měnič Axpert King. Přihodím ještě baterii Pylontech US2000C - 2,4kWh. A napadlo mě, že když baterie je racková, tak bych pořídil i měnič do racku. Akorát všechny návody mluví o verzi na stěnu. Nemáte někdo obrázek nebo popis, jak se správně montuje? Jde mi o dodržení mezer od zdí a dalších předmětů.
-
- Lokalita: Klatovy
- Výkon panelů [Wp]: 1600Wp 1995Wp 1100Wp
- Kapacita baterie [kWh]: 7,2kWh
- Chci/Mám dotaci: NE
Tak jsem nainstaloval další 4 panely. Mám teď 3,3kWp, který ve skutečnosti díky sklonu panelů a o 90°vůči sobě umístněných stringů je zatím jen 1,8kWp, možná někdy v zimě budu mít peak 2kWp. Až bude chladněji a efektivita panelů stoupne a Sluníčko bude níže v lepším úhlu k panelům. Předtím jsem měl peak 1,6kWp. Přidám 1,1kWp a mám peak jen o 200- 400W větší. Samozřejmě peak není všechno, dopoledne to poskytuje dvojnásobný výkon a vo to jde. Baterku mám nabytou do 11 hodiny a zbytek dne to jede na spotřebu. Co jsem si všimnul, že to večer dříve zhasne, předtím to jelo chvilku i po západu Slunce, a teď jsou panely odpojený a ještě je hodina světlo.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9 Odpovědi
- 1009 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ElektroEzs
-
- 8 Odpovědi
- 1122 Zobrazení
-
-
-
5,7kW FV na Axpert King 5000W PF1/PIP 5048MK?
od Majkl » » v Axpert
5,7kW FV na Axpert King 5000W PF1/PIP 5048MK?
- 21 Odpovědi
- 2640 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vitek
-
-
- 0 Odpovědi
- 1395 Zobrazení
-
-
- 0 Odpovědi