Multiplus ii overload chyba i bez zátěže
Diskuze na téma zařízení určených pro převod a stabilizaci napětí, zejména DC/AC měniče a DC/DC měniče, zkušenosti, teorie, praxe ...
-
- Lokalita: Mělník
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 6000
- Kapacita baterie [kWh]: 9.6
- Chci prodávat energii: ANO
- Chci/Mám dotaci: ANO
Multiplus ii overload chyba i bez zátěže
Ahoj,
dáváme dohromady třífázovou elektrárnu s Cerbo GX, 3x Multiplus II 48/3000 , 2x MPPT 150/100 a dvěma Pylontech US5000.
Nabíjení baterií z panelů funguje v pořádku, ale pokaždé když má sepnout invertor tak zabzučí a vyhodí overload chybu.
Stejně se to děje ať už jsou připojené panely nebo ne, je nastevená ESS nebo jen Virtual switch . Klešťovým amprérmetrem naměřený DC proud je při chybě jen asi 6A.
Už jsem asi vyčerpal všechny nápady, kde by mohla být chyba, dokázal by někdo poradit?
Děkuju
dáváme dohromady třífázovou elektrárnu s Cerbo GX, 3x Multiplus II 48/3000 , 2x MPPT 150/100 a dvěma Pylontech US5000.
Nabíjení baterií z panelů funguje v pořádku, ale pokaždé když má sepnout invertor tak zabzučí a vyhodí overload chybu.
Stejně se to děje ať už jsou připojené panely nebo ne, je nastevená ESS nebo jen Virtual switch . Klešťovým amprérmetrem naměřený DC proud je při chybě jen asi 6A.
Už jsem asi vyčerpal všechny nápady, kde by mohla být chyba, dokázal by někdo poradit?
Děkuju
-
Re: Multiplus ii overload chyba i bez zátěže
Skontroluj si zapojenie AC. Raz sa mi stalo, že pán domáci omylom pomiešal káble vstupu a výstupu a potom to blblo.
Odporúčam dať meniče do továrneho nastavenia a zapnúť po jednom a aj ich niečím zaťažiť (konvica, plotnička a pod.). Až potom ich nastaviť na 3F.
Odporúčam dať meniče do továrneho nastavenia a zapnúť po jednom a aj ich niečím zaťažiť (konvica, plotnička a pod.). Až potom ich nastaviť na 3F.
Victron ESS AC Coupling:
2,75kWp on-grid + 3,3kWp a 4,15kWp RS450/100 + MP2 5kVA + 17x280Ah + JK BMS
2,75kWp on-grid + 3,3kWp a 4,15kWp RS450/100 + MP2 5kVA + 17x280Ah + JK BMS
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 761 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od youda
-
- 11 Odpovědi
- 1351 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mmv
-
-
EPSolar - lze rozdělit FV na 10A do baterek 20A do zátěže?
od petrd » » v EP Solar
EPSolar - lze rozdělit FV na 10A do baterek 20A do zátěže?
- 17 Odpovědi
- 1731 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petrd
-
-
- 1 Odpovědi
- 1547 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pawel
-
-