Changelog victron
Diskuze o regulátorech Victron
-
Changelog victron
Kde najdu tenhle zlute oznaceny changelog, nemohu ho najit… taky tam mohli dat url link, ze?
Ps: chapu z toho ze nove verze uz se nepopisuji v tom vyfocenem changelogu, ale v tom odkazanem (ktery nevim kde je)?
Ps: chapu z toho ze nove verze uz se nepopisuji v tom vyfocenem changelogu, ale v tom odkazanem (ktery nevim kde je)?
„Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry.“ — Abraham Lincoln
-
- Lokalita: Posázaví
- Systémové napětí: 48V
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Changelog victron
Changelog je docx u souborů s FW https://professional.victronenergy.com/ ... /firmware/
-
…
Naposledy upravil(a) Hyp dne pon čer 17, 2024 7:04 am, celkem upraveno 1 x.
„Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušení sekyry.“ — Abraham Lincoln
-
Ale ktery oni mysleji,? Tu 3.xx serii? Aha ted mi to doslo asi…
Screenshot je z https://professional.victronenergy.com/ ... gelog.docx
Programmed with new firmware files, listed on Solar Charger MPPT VE.Can-VE.Direct firmware changelog.
Takze to mam chapat jako ze HW Rev 3 ma SW ver.3 (drive znacenou jako 2.x a pak preznackovanou na 3.x)? Chapejte, prihlasil jsem se tam predevcirem
Screenshot je z https://professional.victronenergy.com/ ... gelog.docx
Programmed with new firmware files, listed on Solar Charger MPPT VE.Can-VE.Direct firmware changelog.
Takze to mam chapat jako ze HW Rev 3 ma SW ver.3 (drive znacenou jako 2.x a pak preznackovanou na 3.x)? Chapejte, prihlasil jsem se tam predevcirem
-
- Lokalita: Blízko Ústí nad Labem
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 10790
- Kapacita baterie [kWh]: 13
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Ne, HW Rev je verze hardware a ta je podle tohom kdy to vyrobili. SW ver je zase potřeba mít tskovou, která odpovídá HW Rev - každá HW Rev má svojí SW Ver, protože SW musí odpovídat HW, který je v té krabičce a můžou být jinak zapojené například piny procesoru, liší se funkce a přípojná místa nebo třeba i procesor. Na krabičcei máš HW Rev a k tomu je příslušný SW ver - víc to nemá cenu rozpitvávat.
mobilní elektrárna 3x Uni-solar PVL-68 a Victron 75/15 MPPT
doma 3280 Wp JV, 3810 Wp JZ, 3690 Wp SZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4
doma 3280 Wp JV, 3810 Wp JZ, 3690 Wp SZ, Easun SMW 8k (rebrandovaný MAX 8 kW), aku 13kWh 16s LiFePO4
-
Jasný… mají to “přehledný”… Zvláště když změnili software ovou verzi 2 na verzi 3
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Victron system 2,5kW + 4x 110Ah Victron baterie, prosim pomo
od badumi1 » » v Hybridní elektrárny
Victron system 2,5kW + 4x 110Ah Victron baterie, prosim pomo
- 20 Odpovědi
- 3440 Zobrazení