Zapojení hybridního střídače
Měniče stejnosměrného proudu na střídavý proud, porovnání účinnosti, ztráty, optimalizace použití měničů, střídače v UPS - záložní zdroje.
-
Zapojení hybridního střídače
Dobrý den,
poradí mi prosím někdo zapojení konkrétně Isolar SMG II k síti a k domovnímu rozvaděči? Rozhodilo mě, že PE na AC in je spojené s N na AC out takže se mi ve finále propojí obě N na vstupu i výstupu a nevím jestli to vadí? Pokusil jsem se udělat amatérský náčrt. Omlouvám se jestli se to už řešilo, ale nikde ani zde na fóru nebo Googlu jsem nenašel jasnou odpověď. Pokud jsem nedal dostatek informací nebo napsal něco špatně tak se omlouvám, jsem jen amatér.
poradí mi prosím někdo zapojení konkrétně Isolar SMG II k síti a k domovnímu rozvaděči? Rozhodilo mě, že PE na AC in je spojené s N na AC out takže se mi ve finále propojí obě N na vstupu i výstupu a nevím jestli to vadí? Pokusil jsem se udělat amatérský náčrt. Omlouvám se jestli se to už řešilo, ale nikde ani zde na fóru nebo Googlu jsem nenašel jasnou odpověď. Pokud jsem nedal dostatek informací nebo napsal něco špatně tak se omlouvám, jsem jen amatér.
-
- Lokalita: Kousek od Lysé nad Labem
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 46000
- Kapacita baterie [kWh]: 40
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Zapojení hybridního střídače
Já to propojuji hned na svorkovnici měniče, tak jak mám na viewtopic.php?p=185817#p185817
EPSolar 60 A/150 V ET6415N + 3x Isolar SM II (5 kW, 450 V, 80 A) + Axpert PIP 5048MS
-
Re: Zapojení hybridního střídače
Tak paráda. Moc děkuji za odpověď. Nad koupí střídače jsem docela dlouho rozmýšlel, tak bych si ho nerad odpálil hned kvůli špatnému zapojení. Děkuji, přeji co nejvíce slunce do příštího roku
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 35 Odpovědi
- 9441 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od cipis
-
- 0 Odpovědi