axpert 4048MS
Souhrn tématu
Uživatel popisuje problém s měničem Axpert 4048MS, kdy na jednom zařízení necvakne relé a není na výstupu 220 V. Na displeji se zobrazuje stav baterie, ale chybí symbol spotřebiče. Podezření padá na vadné relé, které mohlo po letech provozu selhat. Uživatel hledá někoho, kdo by mu s opravou pomohl, protože nemá potřebné vybavení ani zkušenosti. Zároveň zmiňuje, že hledal náhradní kus, ale Axpert 4048MS je již starší model a těžko dostupný.
-
brana
- Reputace: 0
- Lokalita: Humpolec
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: dost
- Kapacita baterie [kWh]: stale malo
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
axpert 4048MS
ahoj
panove opravi mi nekdo axperta?
bezi mi 3 tyhle stary paraelne a dosud spokojenost
pak mi jedou jeste 2 solo-jeden na klimy a jeden na akumulacky kazdy na svem vedeni mimo domovni sit
az ted se mi prihodilo na jednom,ze necvakne rele a na vystupu nedava 220
na displeji sviti panel-menic baterka ale ten posledni symbol -spotrebic uz ne
na vystupni svorce napeti neni
v tech druhych cvakne rele a nabehne symbol -spotrebic
je zajimava ze na ICC vidim napeti i frekvenci na tom stidaci
kdyz ho vypnu jen nabiji baterku a napeti 220v neni-po zapnuti -na ICC napeti vidi
mam podezreni na rele
povedlo se mi je parkrat shodit pri plne zatezi-tak po tech letech bych se nedivil ze slo rele do kopru)
kdyby bylo po mem dal bych vedle nejradeji 25A stykac))))))placu je dost)))))))
a ted to hlavni-kamos co mi vzdy opravoval veskerou elektroniku je na tom vzhledem k jeho veku zdravotne hodne spatne
je kdo by na to mrknul?popr vymenil rele?pokud je to tim?
ja to ani nezjistim ani nemam vybaveni ani zkusenosti a ani na to nevidim))))taky uz dedek)
jeste zvladam tu silovku,ale vrtat se v tomhle -udelal bych asi vis skody jak uzitku))
hledal jsem kdo by prodal 4048MS-ale to snad nikdo nema takovou vykopavku)))))))
diky za prip, info
martin brana
panove opravi mi nekdo axperta?
bezi mi 3 tyhle stary paraelne a dosud spokojenost
pak mi jedou jeste 2 solo-jeden na klimy a jeden na akumulacky kazdy na svem vedeni mimo domovni sit
az ted se mi prihodilo na jednom,ze necvakne rele a na vystupu nedava 220
na displeji sviti panel-menic baterka ale ten posledni symbol -spotrebic uz ne
na vystupni svorce napeti neni
v tech druhych cvakne rele a nabehne symbol -spotrebic
je zajimava ze na ICC vidim napeti i frekvenci na tom stidaci
kdyz ho vypnu jen nabiji baterku a napeti 220v neni-po zapnuti -na ICC napeti vidi
mam podezreni na rele
povedlo se mi je parkrat shodit pri plne zatezi-tak po tech letech bych se nedivil ze slo rele do kopru)
kdyby bylo po mem dal bych vedle nejradeji 25A stykac))))))placu je dost)))))))
a ted to hlavni-kamos co mi vzdy opravoval veskerou elektroniku je na tom vzhledem k jeho veku zdravotne hodne spatne
je kdo by na to mrknul?popr vymenil rele?pokud je to tim?
ja to ani nezjistim ani nemam vybaveni ani zkusenosti a ani na to nevidim))))taky uz dedek)
jeste zvladam tu silovku,ale vrtat se v tomhle -udelal bych asi vis skody jak uzitku))
hledal jsem kdo by prodal 4048MS-ale to snad nikdo nema takovou vykopavku)))))))
diky za prip, info
martin brana