Získání W z panelu.
Polykrystalické, monokrystalické, amorfní, nebo jejich kombinace? Zapojení panelů, provozní napětí a proud, montáž panelů, vliv počasí na panely (zima, kroupy, bouřka), jištění panelů před bouřkou, atd.
-
Re: Získání W z panelu.
Momentálne už dáva 51A pri 16,27V na baterke. Vstupný prúd je 32A. Viac z panelov dnes asi nedostanem. Asi je to tak "málo" preto lebo je výstupne napätie pomerne vysoké. a vstupné je 33V Rozmýšľam že by som panely prepojil seriovo paralelne. Teda po dva seriovo a potom paralelne. Napätie by bolo o čosi vyššie na vstupe a boli by menšie straty na vedení.
Edit: prišiel som na jednu zaujímavú vec. V rozvádzačíku na balkóne sa mi akosi povolil hlavný zvod do pivnice ktorý sa pomerne dosť prehrieval mal zlý kontakt lebo som ho neviem prečo nepocínoval ten kábel. Tak sa hýbal a rukou som ho vytiahol.
Edit: prišiel som na jednu zaujímavú vec. V rozvádzačíku na balkóne sa mi akosi povolil hlavný zvod do pivnice ktorý sa pomerne dosť prehrieval mal zlý kontakt lebo som ho neviem prečo nepocínoval ten kábel. Tak sa hýbal a rukou som ho vytiahol.
Naposledy upravil(a) 007ToMMaS dne čtv čer 13, 2013 1:32 pm, celkem upraveno 1 x.
3,2kWp REC320NP - juh
3,6kWp - Phonosolar PS450M5GFH-24/TH- východ
2x IGridSV-IV5.6KW, 2x Li-ion - 48V / 156Ah =312Ah
3,6kWp - Phonosolar PS450M5GFH-24/TH- východ
2x IGridSV-IV5.6KW, 2x Li-ion - 48V / 156Ah =312Ah
-
Re: Získání W z panelu.
V lete som postrehol že panely dajú v priemere 70% štítkového výkonu.Samozrejme čím večší hic tak menej.U mňa je vstupný prúd 34A mám to sériovo paralelne.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HFVE bez nutnosti získání povolení distributora, bez licence
od RobertM » » v Hybridní elektrárny
HFVE bez nutnosti získání povolení distributora, bez licence
- 62 Odpovědi
- 9859 Zobrazení