Axpert King - Pylontech fail
Diskuze na téma zařízení určených pro převod a stabilizaci napětí, zejména DC/AC měniče a DC/DC měniče, zkušenosti, teorie, praxe ...
-
Re: Axpert King - Pylontech fail
Chalani, ja mám takýto problém , a nechcem teda zakladať novú tému.
Mám 2x paralerne Axpert King 2, z nich master spojený káblom s batériou 4x Dyness b3, celková kapacita cca 15KW. /Ten Dyness je v podstate Pylontech/. Paralerne dva Kingy mám iba týžden, s jedným Kingom som nemal žiadny problém. Ale dnes mi celkovo oba meniče vyrobili cca 14 kw energie, ale stav batérie mi stúpol z cca 50% na 80 %. Elektrina inde nešla, pretože bola elektráreň od spotrebičov odpojená. Neukazuje mi to správne stav batérie, ako keby batéria registrovala iba prijatú elektrinu z Master meniča, čomu by zodpovedalo zvýšenie stavu batérie o 30 %.
Ako som vravel, master King je prepojený káblom s master batériou, a slave King je nastavený batéria USE. Nestretli ste sa s týmto problémom?
Mám 2x paralerne Axpert King 2, z nich master spojený káblom s batériou 4x Dyness b3, celková kapacita cca 15KW. /Ten Dyness je v podstate Pylontech/. Paralerne dva Kingy mám iba týžden, s jedným Kingom som nemal žiadny problém. Ale dnes mi celkovo oba meniče vyrobili cca 14 kw energie, ale stav batérie mi stúpol z cca 50% na 80 %. Elektrina inde nešla, pretože bola elektráreň od spotrebičov odpojená. Neukazuje mi to správne stav batérie, ako keby batéria registrovala iba prijatú elektrinu z Master meniča, čomu by zodpovedalo zvýšenie stavu batérie o 30 %.
Ako som vravel, master King je prepojený káblom s master batériou, a slave King je nastavený batéria USE. Nestretli ste sa s týmto problémom?
2,5kw panelov so Sitonom 210 na teplú vodu a 4kw+5kw panelov s 2x Axpert King II 5KW paralerne
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
2x Menic Axpert King pripojene na 6x bat Pylontech = da sa?
od JohnySK » » v Kombinace
2x Menic Axpert King pripojene na 6x bat Pylontech = da sa?
- 15 Odpovědi
- 1918 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od witwan
-
-
-
Prvotní nastavení INVERTER King 3kW PAR-A s Pylontech UP2500
od bubulin » » v Axpert
Prvotní nastavení INVERTER King 3kW PAR-A s Pylontech UP2500
- 1 Odpovědi
- 764 Zobrazení