NMC- 12S nebo 8S
Archiv ukončených inzerátů
-
- Reputace: 1
NMC- 12S nebo 8S
Ahoj,
Nabízím k prodeji bateriové moduly VW Id4 6,85kWh v provedení 8S nebo 12S.
8S moduly jsou 24 - 34VDC
12S moduly jsou 36 - 51VDC
Moduly jsou nové nepoužité.
Cena 14200CZK / ks
Osobní převzetí, nebo dovezu v rámci ČR při větším množství.
Pište do SZ
Cena 14200CZK / ks
Pište do SZ
-
- Reputace: 2
Re: NMC- 12S nebo 8S
Ahoj, nemuzu ti napsat SZ, tak pisu sem. Mel bych zajem o 2ks 8S. Kde se daji vyzvednout? Diky
4,5kWp 5S2P na strese, 18x450Wp v garazi | Axpert VM 48V 5000W | 6,8kWh - Teprve to rozjizdime
Letni ideal - elevace 35° azimut 150°
Letni ideal - elevace 35° azimut 150°
-
prosím o mail napíšu vice infoHonzaK píše:Ahoj, nemuzu ti napsat SZ, tak pisu sem. Mel bych zajem o 2ks 8S. Kde se daji vyzvednout? Diky
Díky
-
Ahoj mail stale neprisel.BattWolf píše:prosím o mail napíšu vice infoHonzaK píše:Ahoj, nemuzu ti napsat SZ, tak pisu sem. Mel bych zajem o 2ks 8S. Kde se daji vyzvednout? Diky
Díky
-
Ahoj, nevím proč ale zmizely tu odpovědi s vaším mailem. Můžete poslat znovu.HonzaK píše:Ahoj mail stale neprisel.BattWolf píše:prosím o mail napíšu vice infoHonzaK píše:Ahoj, nemuzu ti napsat SZ, tak pisu sem. Mel bych zajem o 2ks 8S. Kde se daji vyzvednout? Diky
Díky
Děkuji
-
- Moderátor
- Reputace: 647
- Lokalita: blízko Brna
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 13+ kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 30+7
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Tak mu pošli svůj mail do SZ, číst může, odpovídat ne.
A maily asi zmizely kvůli GDPR ...
A maily asi zmizely kvůli GDPR ...
13,38 kWp: 9850 Wp Jih, 2040 Wp Východ, 1490 Wp Západ
Regulátory Epever a Victron
Phoenix 5 kVA + MP 24/5000 (můj byt + wifi/kamery/atd. + máti byt)
MP2 24/5000 vytěžování do akumulačních kamen
Epever 3kW vytěžování do bojlerů + žebříky
1 kW "nabíječka" 24 V
31 080 Wh staré olovo 7 488 Wh Li-Ion
záloha čerpadla ve sklepě MP12/3000/120-16 + 100Ah 12V monbat
Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
1 kW "nabíječka" 24 V
-
- Site Admin
- Reputace: 301
- Lokalita: blízko Plzně
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 5840
- Kapacita baterie [kWh]: 28
Sorry za OT v příspěvku, ale:
Uživatele BattWolf sem přivede Google ohledně prodeje jiných baterek. Řekne si, tady by to šlo... Vytvoří si registraci aby mohl několik minut poté vytvořit svůj první příspěvek s inzerátem na prodej baterií.
Mimo to, že jeho první příspěvek měl být spíše o jeho ostrovní elektrárně aby se zde představil.
Takhle nikdo neví kdo BattWolf je, odkud je, což je hned další nesplněné pravidlo v sekci bazar když už prezentuje osobní převzetí.
Soukromé zprávy jdou odesílat po třetím příspěvku. To se splní právě tím představením atd...
BattWolfovi byla zaslána SZ. Na mě by mu odpověď jít měla i jako nováčkovi. Nereaguje. Hlavně že zde anonymně prodává.
Kdo brečí že mu něco nejde, ať nejprve začne u sebe.
Uživatele BattWolf sem přivede Google ohledně prodeje jiných baterek. Řekne si, tady by to šlo... Vytvoří si registraci aby mohl několik minut poté vytvořit svůj první příspěvek s inzerátem na prodej baterií.
Mimo to, že jeho první příspěvek měl být spíše o jeho ostrovní elektrárně aby se zde představil.
Takhle nikdo neví kdo BattWolf je, odkud je, což je hned další nesplněné pravidlo v sekci bazar když už prezentuje osobní převzetí.
Soukromé zprávy jdou odesílat po třetím příspěvku. To se splní právě tím představením atd...
BattWolfovi byla zaslána SZ. Na mě by mu odpověď jít měla i jako nováčkovi. Nereaguje. Hlavně že zde anonymně prodává.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
-
Koukal jsem na ty SZ a přečíst ani odpovědět mi nejde.lzahradil píše:Sorry za OT v příspěvku, ale:
Zkusím to představení tedy.
-
- Moderátor
- Reputace: 647
- Lokalita: blízko Brna
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 13+ kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 30+7
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
No a hlavně doplň tu lokalitu.
13,38 kWp: 9850 Wp Jih, 2040 Wp Východ, 1490 Wp Západ
1 kW "nabíječka" 24 V
1 kW "nabíječka" 24 V
-
- Reputace: 0
Je součástí BMS (např. s CAN komunikací) nebo jsou jen vývody jednotlivých článků do nějakého konektoru?BattWolf píše:Ahoj,
Cena 14200CZK / ks
Pište do SZ
12.48kWp FVE, GoodWe GW10k-ET, 10.65kWh Pylontech H2, akumulace topení+TUV 750l, TČ 12kW, vlastni systém řízení: NUC+Docker+NodeRed+ESP32 moduly
-
Modul je bez BMS, je zde jen 24pin konektor na které jsou vyvedeny napětí článku plus dvě teplotní čidla.ptech píše:Je součástí BMS (např. s CAN komunikací) nebo jsou jen vývody jednotlivých článků do nějakého konektoru?BattWolf píše:Ahoj,
Cena 14200CZK / ks
Pište do SZ
-
BattWolf, můžu poprosit o SZ? já jsem poslal,ale nic...
-
SAKO píše:BattWolf, můžu poprosit o SZ? já jsem poslal,ale nic...
Omlouvám se ale, nefunguje mi přístup k SZ.
SZ ani nemohu vidět natož odpovídat.
-
Mám dotaz jak doplním specifikaci svého systému, nad avatara jak to máš treba ty?lzahradil píše:Sorry za OT v příspěvku, ale:
Hledám jsem to v nastavení ale nemohu to najít.
Děkuji za navedeni
-
Vazeni, vsichni kdo tyhle bloky kupujete nebo se chystate koupit, by jste asi meli vedet jaky je skutecny puvod techto bloku. Jedna se o odpad z vyroby, tedy v kazdem bloku je alespon jeden clanek ktery je vadny. Mam techto bloku jiz docela dost od jednoho predesleho prodejce a presto ze informace ze maji mechanickou vadu, tak clanky maji samovybijeni. U vybitych tak jak je kupujete je samovybijeni male takze temer neznatelne ale pri nabiti nad 4v zacnou spatne clanky rychle klesat. samozdrejme pokud se na blok pripoji BMS a kazdy den probehne cykl a balancovani, nejak to funguje. otazka jak dlouho.
-
Dají se moduly nějak rozumně rozebírat a případně články vyměnit?packet píše:Vazeni, vsichni kdo tyhle bloky kupujete nebo se chystate koupit, by jste asi meli vedet jaky je skutecny puvod techto bloku. Jedna se o odpad z vyroby, tedy v kazdem bloku je alespon jeden clanek ktery je vadny. Mam techto bloku jiz docela dost od jednoho predesleho prodejce a presto ze informace ze maji mechanickou vadu, tak clanky maji samovybijeni. U vybitych tak jak je kupujete je samovybijeni male takze temer neznatelne ale pri nabiti nad 4v zacnou spatne clanky rychle klesat. samozdrejme pokud se na blok pripoji BMS a kazdy den probehne cykl a balancovani, nejak to funguje. otazka jak dlouho.
12.48kWp FVE, GoodWe GW10k-ET, 10.65kWh Pylontech H2, akumulace topení+TUV 750l, TČ 12kW, vlastni systém řízení: NUC+Docker+NodeRed+ESP32 moduly
-
Děkuji za postřeh, ale bloky co mám jsou 100% ok, osobně jsem je testoval. Možná šťastná ruka při výběru možná dobrá série.packet píše:Vazeni, vsichni kdo tyhle bloky kupujete nebo se chystate koupit, by jste asi meli vedet jaky je skutecny puvod techto bloku. Jedna se o odpad z vyroby, tedy v kazdem bloku je alespon jeden clanek ktery je vadny. Mam techto bloku jiz docela dost od jednoho predesleho prodejce a presto ze informace ze maji mechanickou vadu, tak clanky maji samovybijeni. U vybitych tak jak je kupujete je samovybijeni male takze temer neznatelne ale pri nabiti nad 4v zacnou spatne clanky rychle klesat. samozdrejme pokud se na blok pripoji BMS a kazdy den probehne cykl a balancovani, nejak to funguje. otazka jak dlouho.
Poprosil by jsem o upřesnění co je velké samovybije, trochu to více rozvedte. Opravdu mě to zajímá, každá nová zkušenost je přínos.
Díky za reakci
-
Určitě dají, jen to chce trochu zručnosti, modul je colohlinikovy s na vařenými konci na obou stranách. Je nutné odriznout konce a články vytlačit.ptech píše:Dají se moduly nějak rozumně rozebírat a případně články vyměnit?packet píše:Vazeni, vsichni kdo tyhle bloky kupujete nebo se chystate koupit, by jste asi meli vedet jaky je skutecny puvod techto bloku. Jedna se o odpad z vyroby, tedy v kazdem bloku je alespon jeden clanek ktery je vadny. Mam techto bloku jiz docela dost od jednoho predesleho prodejce a presto ze informace ze maji mechanickou vadu, tak clanky maji samovybijeni. U vybitych tak jak je kupujete je samovybijeni male takze temer neznatelne ale pri nabiti nad 4v zacnou spatne clanky rychle klesat. samozdrejme pokud se na blok pripoji BMS a kazdy den probehne cykl a balancovani, nejak to funguje. otazka jak dlouho.
-
blok se da rozrezat, flexa a lidova tvorivost to vyresi.
co je ale dulezite, nikdo narovinu nepriznal ze clanky samovybijeni maji, vsichni kdo prodavaji mlzi nebo narovinu lzou o puvodu. je docela mozne ze se jedna o celou spatnou serii a ze i ty dobre jsou vlastne spatne akorat se nam to jeste neprojevilo. budme uprimni, nikdo z nas nema takovy hw doma aby udelal stejny test jakym se bloky testuji ve vyrobe.
nejake nabit/vybit vubec nic neresi protoze timhle testem jsou vsechny bloky vporadku.
bylo by fajne kdyby prodejci co se tady na tom masti, kapli bozskou. nektere bloky maji trosku nizsi napeti nez ostatni, skoro jako kdyby je nekdo rovnal nez posle dal. tohle je velmi neobvykle protoze ve vyrobe se clanky nabiji na stejne napeti. i nekolik let stare 18650, nepouzite, stejneho typu, se lisi v radu mv.
kdo k tomu ma relevantni informace?
k dotazu prodejce, velke samovybijeni je takove ktere je vetsi nez nemeritelne. nektere bloky co mam jsou ve stavu, ze byt v aute, do mesice resite servis protoze mate dojezd na pulce nebo nejedete vubec.
co je ale dulezite, nikdo narovinu nepriznal ze clanky samovybijeni maji, vsichni kdo prodavaji mlzi nebo narovinu lzou o puvodu. je docela mozne ze se jedna o celou spatnou serii a ze i ty dobre jsou vlastne spatne akorat se nam to jeste neprojevilo. budme uprimni, nikdo z nas nema takovy hw doma aby udelal stejny test jakym se bloky testuji ve vyrobe.
nejake nabit/vybit vubec nic neresi protoze timhle testem jsou vsechny bloky vporadku.
bylo by fajne kdyby prodejci co se tady na tom masti, kapli bozskou. nektere bloky maji trosku nizsi napeti nez ostatni, skoro jako kdyby je nekdo rovnal nez posle dal. tohle je velmi neobvykle protoze ve vyrobe se clanky nabiji na stejne napeti. i nekolik let stare 18650, nepouzite, stejneho typu, se lisi v radu mv.
kdo k tomu ma relevantni informace?
k dotazu prodejce, velke samovybijeni je takove ktere je vetsi nez nemeritelne. nektere bloky co mam jsou ve stavu, ze byt v aute, do mesice resite servis protoze mate dojezd na pulce nebo nejedete vubec.
-
- Reputace: 87
Samovybíjení je velký problém, protože jej způsobuje malý vnitřní zkrat. Dobré NMC baterky se v podstatě nevybíjí. Na tyhle baterky bych si dal velký pozor, malý vnitřní zkrat se může změnit na velký a pak na požár.