Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon srp 02, 2021 5:34 pm


problem s MT5

Diskuze o regulátorech EP Solar

problem s MT5

Příspěvekod jaro » úte dub 01, 2014 10:22 pm

dnes po prichode domov pozeram na displey a vidim svietit vsetky ikony na displey nepomohlo ani odpojenie od regulatora,regulator normalne nabija to som si zmeral
beriem akykolvek napad :roll:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jaro
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv pro 26, 2013 11:03 am

Re: problem s MT5

Příspěvekod PavelR » úte dub 01, 2014 10:32 pm

neresil tu uz nekdo stejny nebo velmi podobny problem? prijde me to jako hw problem...
PavelR
 
Příspěvky: 2629
Registrován: ned led 29, 2012 3:59 pm

Re: problem s MT5

Příspěvekod mobilik » stř dub 02, 2014 8:32 am

Reklamacia... Zrejme vadny kus po sekunde po pripojeni musi nabehnut. :wink:
Čo bolo bolo, bude len horšie...
mobilik
 
Příspěvky: 2558
Registrován: úte úno 04, 2014 9:06 am
Bydliště: Neďaleko Košic (SR)

Re: problem s MT5

Příspěvekod jaro » stř dub 02, 2014 12:36 pm

dnes odoslane na reklamaciu aj s regulatorom
jaro
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv pro 26, 2013 11:03 am

Re: problem s MT5

Příspěvekod Tulen007 » stř dub 02, 2014 7:14 pm

Zdravím,

řešil jsem to já. V počátku se mi zdálo, že regulátor nabíjel (mám 4210). Začalo na regulátoru svítit všechny červené LED po pravé straně (Timer1., Timer2, atd.)

nechal jsem to dva dny a pak teprve zjistil, že mám baterie téměř vybité.

Příčina ? Umřel regulátor. Odeslal jsem obojí na reklamaci a stávající LCD nyní pracuje s novým regulátorem (reklamace uznána)

Snad to pomůže.
Tulen007
 
Příspěvky: 35
Registrován: úte bře 04, 2014 3:08 pm

Re: problem s MT5

Příspěvekod dracekvo » čtv dub 03, 2014 5:37 am

Zdravím,

taky jsem měl něco podobného. Už nevím jak se MT5 přesně choval, ale problém byl v regulátoru. Vyřešeno reklamací.
Uživatelský avatar
dracekvo
 
Příspěvky: 1860
Registrován: čtv zář 13, 2012 3:35 pm

Re: problem s MT5

Příspěvekod jaro » pát dub 25, 2014 4:37 pm

takze bol chybny regulator ,,,
reklamacia uznana vymenene za novy kus
jaro
 
Příspěvky: 10
Registrován: čtv pro 26, 2013 11:03 am

Re: problem s MT5

Příspěvekod Mira80 » pát úno 06, 2015 9:17 pm

Nejak mi prestala fungovat komunikace s regulatorem EPSOLAR, mel jsem 2215RN a tam mi komunikace podle popsaneho protokolu fungovala, ted mam 2215BN a tam to vraci nejake blbosti. Nemate nekdo MT-5 na zapujceni, abych si tu komunikaci odposlechl, prosim ? Diky
Uživatelský avatar
Mira80
 
Příspěvky: 110
Registrován: pon říj 13, 2014 7:56 am
Bydliště: Brno

Re: problem s MT5

Příspěvekod olozx6r » čtv bře 26, 2015 8:12 am

Pises, ze mas 2215BN, k tomu je jinej displet, rusim mt50. Jaky mas s tim novym zkusenosti, jdou tam nastavit parametry nabijeni pro nicd?
::fv:: 45x 225Wp, 10x 200Wp, 2x120Wp = 12365Wp ::pv:: , *batt* LIFEPO4 v přípravě *cloud* *sun* 6x MPPT střídače, vše jde do TUV a do podlahového topení :wood:.
Uživatelský avatar
olozx6r
 
Příspěvky: 469
Registrován: pát dub 11, 2014 7:58 pm
Bydliště: České Budějovice

Re: problem s MT5

Příspěvekod Mira80 » čtv bře 26, 2015 1:04 pm

Ahoj, posleze jsem zaregistroval, ze koukam na dva ruzne displeje.
rozdil je, ze puvodni MT5 mela RS232 v TTL urovnich, kdezto MT50 je uz pres RS485
Ja ty MTxx displeje nepouzivam, vyuzivam seriovou komunikaci nasledne do PC a programovani / cteni hodnot delam prave pres PC, takze vubec nedokazu rici, co s tim jde a nejde.
Uživatelský avatar
Mira80
 
Příspěvky: 110
Registrován: pon říj 13, 2014 7:56 am
Bydliště: Brno


Zpět na EP Solar

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot], Neticle [Bot] a 0 návštevníků

Reputation System ©'