Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon srp 02, 2021 4:31 pm


2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Diskuze o regulátorech EP Solar

2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod zzz5 » sob čer 08, 2013 4:23 pm

Dobrý den, mohl bych mít dotaz, koupil jsem si 2210RN a při připojení aku, spotřebiče, a panelu mi do spotřebiče nic nejde, na výstupu z regulátoru je 0,3V, děkuji za odpověď
zzz5
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob čer 08, 2013 3:58 pm

Re: 2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod dracekvo » sob čer 08, 2013 6:17 pm

Ten vstup je potřeba zapnot. Máte jen samotný měnit, nebo i lcd?
Uživatelský avatar
dracekvo
 
Příspěvky: 1860
Registrován: čtv zář 13, 2012 3:35 pm

Re: 2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod zzz5 » sob čer 08, 2013 6:35 pm

dracekvo píše:Ten vstup je potřeba zapnot. Máte jen samotný měnit, nebo i lcd?

I lcd
zzz5
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob čer 08, 2013 3:58 pm

Re: 2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod LIX » ned čer 09, 2013 3:01 pm

Tak stlač pod displejom tlačidlo ktoré je úplne dole na pravo. Zapnúť. :D
LIX
 
Příspěvky: 672
Registrován: pon črc 30, 2012 2:43 pm

Re: 2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod zzz5 » ned čer 09, 2013 3:50 pm

LIX píše:Tak stlač pod displejom tlačidlo ktoré je úplne dole na pravo. Zapnúť. :D

Jestli je to takováhle pitomost, tak to bych se radši neviděl :-))
zzz5
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob čer 08, 2013 3:58 pm

Re: 2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod LIX » ned čer 09, 2013 4:38 pm

Má tá žiarovka na displeji okolo seba čiaročky? Akože by mala svietiť. Vtedy je ten výstup pre spotrebiče pustený.
LIX
 
Příspěvky: 672
Registrován: pon črc 30, 2012 2:43 pm

Re: 2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod luge » ned čer 09, 2013 4:53 pm

zzz5 píše:Dobrý den, mohl bych mít dotaz, koupil jsem si 2210RN a při připojení aku, spotřebiče, a panelu mi do spotřebiče nic nejde, na výstupu z regulátoru je 0,3V, děkuji za odpověď

Ak chceš stály výstup pre spotrebič tak je to tu viewtopic.php?f=59&t=783#.UbSjn5xVFSl
luge
 
Příspěvky: 709
Registrován: ned lis 13, 2011 5:52 pm
Bydliště: SK

Re: 2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod zzz5 » ned čer 09, 2013 6:45 pm

LIX píše:Má tá žiarovka na displeji okolo seba čiaročky? Akože by mala svietiť. Vtedy je ten výstup pre spotrebiče pustený.

Kolem žárovky, žádné čárky nejsou a tlačítkem to nejde
zzz5
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob čer 08, 2013 3:58 pm

Re: 2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod zzz5 » ned čer 09, 2013 6:50 pm

luge píše:
zzz5 píše:Dobrý den, mohl bych mít dotaz, koupil jsem si 2210RN a při připojení aku, spotřebiče, a panelu mi do spotřebiče nic nejde, na výstupu z regulátoru je 0,3V, děkuji za odpověď

Ak chceš stály výstup pre spotrebič tak je to tu viewtopic.php?f=59&t=783#.UbSjn5xVFSl

Děkuju, je po problému, já měl vypnutý casovac, myslel jsem že to na to půjde. Ještě jednou děkuju.
zzz5
 
Příspěvky: 5
Registrován: sob čer 08, 2013 3:58 pm

Re: 2210RN, jak zapnout výstup pro spotřebič

Příspěvekod LIX » ned čer 09, 2013 9:47 pm

Ospravedlňujem sa, na tot nadstavenie som úplne zabudol. :)
LIX
 
Příspěvky: 672
Registrován: pon črc 30, 2012 2:43 pm


Zpět na EP Solar

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků

Reputation System ©'