Upgrade: Reklamace
Mám tu upgrade ohledně 2 Reklamací.
1. reklamace XTH8000
Který byl poničen během přepravi kdy dopravce otočil krabici a utrhlo se trafo a poničilo desku.
Po zaslání fotek a popisu závady prodejce poslal novou desku. S kterou měnič již fungoval. o utžené trafo se už moc nezajímal protože měič jel. napsal jen at si ho zalijeme novou priskiřicí.
nastestí JirikT Trafo vytýhl zdělal potrhanou izolepu obmotal novou a vse funguje.
Rekkmaci dopadla na jednu stranu dobře. Měnič jede. Nelíbilo se mě že jakmyle zjistily že jede daly od toho ruce pryč.
A 2 reklamace byla moje. XTM4000
Po zapojení se tvářil že jede ale nevyráběl.
Měnič jsem odmítl poslat na svoje náklady z5. Následně mě dal možnost použít jeho DHL učet a odeslat na jeho náklady z5 že to opravý a pošlou zpátky. zde jsem dostal trochu strach ( celnice tam celnice z5 náklady a navíc to vypada že jim přestali dotovat dopravné) tak jsem navrhl otestování, Zde to bylo komlikované a tahlo se to skotro 2 týdny. prodejce chtěl nahrávat testování spouštění a mřeni ruzných míst na desce. bylo tam pres 40 fotek a 15 videí. nakonec usoudil že problém někde u vinutí trafa a desky. a napsal mi at mu to teda pošlu. už jsem byl docela nastvanej tak jsem zacal začal už víc tlačit.
Abch to zkrátil. po pár dalích emailech mě poslal na svoje náklady nový XTM. Doplatil jsem jen DPH
Považuji ta za 2 reklamace co dopadly dobře.
Mám nový XTM a druhý na náhradní díly případně pokud se mě podaří najít kde je chyba tak ho opravím.
Jen při jednaní si člověk nesmí nechat vsechno hnedka líbit a vse jim odkejvat.
Snažijou se vždy vytřískat co nejvíc penez. i při objednávce. kdych jim potvrdil hned první možnost co mě dali tak nás to stálo o 5% vsechny víc. Snažili se nás natáhnou za paypall a když to nevyslo tak na dopravě.
Pokud budete dělat další objednávku je na to potřeba myslet. Začít slušně a postupně přitvrzovat ale nepřehnat to jinak to dopadne opačně

řekl bych že to je jejich povaha.
Dex88