Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned bře 07, 2021 3:18 pm
Botas píše:Ne že bych chtěl kazit radost z nabídky. Spíše pro info. Známí co mám na jističích i ve vývoji v abb tak mě od všech specialit odradily pač jsou to vyhozený prachy. jejich jističe klasika na AC nemaj problém jistit DC do cca 60v
bylg píše:Ještě přemejšlim, chci dát mezi panel a regulátor jistič, a nevím jestli jistit + nebo -, nebo mít 2jistič a jistit +a-. a co jistení mezi aku a reglem, tam by bylo ale potřeba, aby to vyhodilo i vstup do reglu z panelů. jak to máte vyřešené vy.
bylg píše:To jo, ale maj problém se zhasnutím oblouku, tyto jsou přímo na DC
tomas píše:bylg píše:To jo, ale maj problém se zhasnutím oblouku, tyto jsou přímo na DC
Většina výrobců klasických jističů na 230Vac zaručuje jejich spolehlivou funkčnost i do 60Vdc. Například Schrack to má otestováno a uvedeno i katalogu a datových listech jističů.
RadekS píše:tomas píše:bylg píše:To jo, ale maj problém se zhasnutím oblouku, tyto jsou přímo na DC
Většina výrobců klasických jističů na 230Vac zaručuje jejich spolehlivou funkčnost i do 60Vdc. Například Schrack to má otestováno a uvedeno i katalogu a datových listech jističů.
Škoda,že jsem to nevěděl dříve -mohl jsem nějakou tu kačku ušetřit.Pro jištění a odpojování panelových stringů a také baterií používám dvoupolové DC jističe OEZ LPN.Je to sice pohodlnější najednou odpojit plus i minus, ale ta cena
Zpět na Jističe, přepěťové ochrany, ochrana proti blesku
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků