Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 5:28 pm
rva píše:My, co se nebojíme požáru, používáme (nejen) DC jističe z Číny. V solární technologii je Čína na špici a nezdá se, že by tam hořelo více než u nás. Namátkou jeden z osvědčenějších prodejců: https://www.aliexpress.com/item/1005002635067125.html
rva píše:Vždyť uvádím že např. v té solární, proto je největším dodavatelem (nejen v dané oblasti). Z Číny je téměř vše, co máme kolem sebe. Většina baterií, měniče, elektronika a i ty jističe. Občas i tady koukáme, jak to ti Číňani udělali a co a jak v té elektronice mají (namátkou třeba přelévací balancéry).
A u DC jističů samozřejmě musíme dbát na správnou polaritu při zapojení, aby se vzniklý oblouk v magnetickém poli odklonil do zhášecí komory, kterou ty čínské jističe mají.
mihlit píše:No Tomzn jsem zvažoval, ale vážně nebudí vůbec důvěru. Hledal jsem i na YT a jinde, jestli to někdo pořádně testoval, ale nenašel nic. Sám moc nemám, jak to otestovat.
kodl69: jo, taky jsem zvažoval, že bych tam uřízl kus kulatiny, ale originál jsem nenašel, pouze pro nožovky, ale ne pro válcové. Máš nějaký link nebo alespoň jak přesně se to oficiálně jmenuje, co hledat?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků