Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon čer 27, 2022 1:17 am
luky píše:Tlakovou kanalizaci mám. Ber 3f. Mam tam počítadlo motohodin a tohle fakt není spotřeba, co by tě trápila.
diablo007 píše:no nemuzes to resit hodinami jelikoz by ti to taky mohlo jet na sucho a oddelas ho je chlazen tou vodou v ktere je takze minimalne plovaky pro rizeni hladin. u 3f se uvadi vetsi zivotnost
diablo007 píše:ty uz mas i septik nebo to budes delat komplet nove?
diablo007 píše:http://www.noria.cz/tlakan-p8-noria/
dve cerpadla co se prepinaji je to komplet vyreseny set jen zakopes a dovedes eletkriku
diablo007 píše: A jen se zeptam těch 15m je výška kde se připojuje s na tlakovku nebo je to výška kde pak už je obecní kanalizace samospádem?
vk_1 píše:luky píše:Tlakovou kanalizaci mám. Ber 3f. Mam tam počítadlo motohodin a tohle fakt není spotřeba, co by tě trápila.
Budu mít jen 3x16A a budu používat prioritizaci spotřebičů, u toho čerpadla počítám s nižší prioritou ( vyšší bude mít indukce, TČ, zásuvky ....). 1f mě lákalo z hlediska FVE, pak se dá taky jednoduše řídit klasickým časovým spínačem do 230V zásuvky, je to prostě takový jednodušší.
V čem vidíš výhody 3f? Jednoduchost, spolehlivost, síla při rozběhu?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků