od Teya » úte lis 23, 2021 5:06 pm
Pánové, požádala jsem JiříKa, aby vám tuhle smutnou novinu sdělil... Skutečně je to tak. Oficiální příčina úmrtí se zatím neví, ale téměř se stoprocentní jistotou to byl covid... Až budu vědět něco nového, informuju vás.
Zůstala jsem v téhle situaci úplně bezradná, nejen co se týká mého a Filipova společného syna, ale i pokud jde o chatu, fórum a veškeré související technické záležitosti, kterým ani trochu nerozumím... Až se trochu vzpamatuju a zjistím, jak v téhle situaci správně postupovat, určitě budu ráda, když někdo nabídne technickou výpomoc či třeba to, že by se zdejšího fóra ujal a třeba ho i nějaký čas adminoval - připadne mi jako věčná škoda, aby Filipova práce přišla úplně vniveč jen proto, že by zůstala ležet ladem a časem se na ni pozapomnělo.
Je faktem, že jsme spolu jako pár nebyli už téměř dva roky a poslední dobou byly vztahy mezi námi napjaté, ale pořád jsem Filipa respektovala jako nesmírně chytrého a talentovaného člověka a především jako otce svého dítěte. Zatím mě stále čeká sdělit tuhle smutnou novinu malému Filípkovi (který má mimochodem za týden 5. narozeniny). Myslete na něj - Filip by si to určitě přál, náš syn pro něj byl všechno.
Držte to tu... A já se případně ozvu, co nového a snad i jak dál.
-

Teya
-