mypower.cz píše:Vypadá to, že jediný kdo si skutečně váží zde získaných zkušeností je zatím abrams, který tady ovšem dodal informací více než získal. Je to hodně zvláštní - takové jakoby naruby. Zatím jako jediný skutečně reálně (nikoliv slovy) podpořil tuto akci. Je to paradox. Ti, kteří pomáhají a nejsou jen konzumenty, skutečně dokáží pomoci, a zbytek ?...
Ahoj MYPOWERE, chtel jsem to napsat uz pred nekolika dny hned po tomto tvem prispevku, ktery me (a myslim, ze i dalsi uzivatele tohoto skveleho fora) celkem "urazil", no snad nedopadnu jako nepohodlny PTC:), ktereho se timto zpetne zastavam.
Chtel bych te poprosit, abys to, jestli si nekdo vazi nebo nevazi zde ziskanych zkusenosti nehodnotil v penezich. A ujistuju te, ze ja si vseho na tomto foru vazim VELMI, prestoze jsem ti zatim neposlal ani kacku - proste ti nemuzu pomoci tim, ceho mam nedostatek, sam bych v tomto ohledu potreboval pomoc. Presto si troufam tvrdit, ze kazdy na tomto foru si tve cinnosti vazi a prispiva jak umi - at uz je to radou nebo jinou osobni pomoci a nebo i penezi a to bez toho, aby cekal, ze se mu neco vrati jako protihodnota - a o tom to je. Nekteri z nas toho vi a poradi vice (treba zmineny abrams), jini zacinaji a deli se o sve chyby/uspechy. Ja pokud je neco co vim (o FVE toho moc nevim, tak tady moc nepomuzu), tak se snazim pomahat nezistne a necekam nic na oplatku, nejvetsi odmenou je pro me radost toho druheho cloveka a ta radost se jeste nasobi tim, ze je nadeje, ze ten komu jsem pomohl to udela zrovna tak - a je super, ze to tu tak delaji vsichni uzivatele (vim, ze za to server nezaplatis). Prestoze davas cim dal vic, presto ti neubyva, je to tezke pochopit, ale jakmile to pochopis, jsi v pohode. Ja to tak treba praktikuju nejen na zahrade, kdyz mam neceho prebytek, tak nabidnu zdarma sousedum a zarim, kdyz vidim, ze za nejakou dobu to sousede dal nabidnou dalsim sousedum a uz to jede, je to nakazlive ... Takze pokud budes mit hlad nebo chut, tak si ode me muzes kdykoliv odvezt kybl topinamburu, nebo jine sezonni zeleniny/ovoce a okrasnych i uzitkovych rostlin z nasi zahrady, momentalne ti jinak pomoci nemuzu.
Mir, mam te rad!