nicméně
odpínač = odpojování pod zátěží
odpojovač = odpojování bez zátěže

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 2:16 pm
Diablo1st píše:eman píše::) Co se mi líbí, sbírám.
Nemáš aktuální fotku? Díky
Ak ti to pomôže takto to mám zapojené ja.
Arambajk píše:Není na tom jističi náhodou obráceně polarita vzhledem ke směru proudu? Kolem zhášecích komor jsou permanentní magnety, proto je potřeba ji dodržet.
eman píše:Chlapi, zapojil jsem stringy a teď jsem ve fázi nákupu technologie. Střídač nemám možnost dát jinam , než do technické místnosti, ze které je slyšet i sušička po celém domě, takže střídač nesmí být hlučný.
Původně jsem chtěl použít MPPT Epever a k tomu měnič DEYE, jenže ty Epevery jsou už docela drahé a navíc mají nějaké funkční problémy....už jsem zapomněl jaké. Tak chci připlatit za Victron 150/85.
Deye je nakonec softwarová katastrofa a marně pátrám, co použít jiného než zase Victron. Klidně bych koupil MUST, ale nechci poslouchat hukot ventilátorů a nevím jak jinak to vyřešit.
eman píše:Klidně bych koupil MUST, ale nechci poslouchat hukot ventilátorů a nevím jak jinak to vyřešit.
Arambajk píše:Diablo1st píše:eman píše::) Co se mi líbí, sbírám.
Nemáš aktuální fotku? Díky
Ak ti to pomôže takto to mám zapojené ja.
Moje zkušenost s tímhle TOMZN jističem je taková, že 160V panely ze zkratu na regulátoru neodpojí. Zůstal v něm hořet oblouk, musel jsem ho znovu nahodit a lézt na střechu s dekou zakrýt jeden celý panel série, pak už jistič tedy po asi 2s syčení vypnul.
Diablo1st píše:Arambajk píše:Není na tom jističi náhodou obráceně polarita vzhledem ke směru proudu? Kolem zhášecích komor jsou permanentní magnety, proto je potřeba ji dodržet.
Ej kua máš pravdu, tohto som si vôbec nevšimol
glottis píše:privod ma zespoda ale mel by ho mit zeshora. Kdyz by to chtel takhle obracene, musi prohodit + a -
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot], Seznam [Bot] a 0 návštevníků