Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 5:59 pm
bylg píše:Měl jsem již panel, ale ten jsem musel prodat z důvodu opravy auta a tak z toho sešlo.
luky píše:bylg píše:Měl jsem již panel, ale ten jsem musel prodat z důvodu opravy auta a tak z toho sešlo.
Ekonomická stránka věci - pokud je pro tvůj rozpočet problém ufinancovat nečekanou opravu auta, najdi si nějakého levnějšího koníčka.
bylg píše:luky píše:bylg píše:Měl jsem již panel, ale ten jsem musel prodat z důvodu opravy auta a tak z toho sešlo.
Ekonomická stránka věci - pokud je pro tvůj rozpočet problém ufinancovat nečekanou opravu auta, najdi si nějakého levnějšího koníčka.
Oprava auta byla necelých 90tisíc a to se mi hodilo 5 táců z panelu.
bylg píše:Potkal jsem se s bagrem, celej předek a rozpáraný oboje dveře, naštěstí se mi nic nestalo a auto taky ne co by se nadalo vyměnit a vyklepat. blatníky, dveře, nový disky s kolama, z jednoho disku mam U profil, normále rozřízlej. a pak další krámy, světla, elektronika.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot], Henri, risa79, Trendiction [Bot], Zak a 0 návštevníků