Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát led 22, 2021 1:07 am
Jedex píše:Tak pro začátek řekněme 30? To by mi signalizovalo jakousi potřebu. Pro 10 lidí a ještě pro každého s jinou technologií se tím nemá moc smysl zabývat.
diablo007 píše:Jedex píše:Tak pro začátek řekněme 30? To by mi signalizovalo jakousi potřebu. Pro 10 lidí a ještě pro každého s jinou technologií se tím nemá moc smysl zabývat.
Jsi na fóru kde každý pes jiná ves to tak je. Kdyby jsi byl na fóru sruderu voltroniku atd budou tam uživatele co budou poptávat monitoring dané značky tady to hold máš různorodé. Jinak já za sebe říkám to že jsou večer plné baterie je dostatečná odezva že systém dělá svoji práci vědět o každém mráčku přes den je mi k ničemu tak jako tak bych to nestudoval ty grafy
Jedex píše:diablo007 píše:Jedex píše:Tak pro začátek řekněme 30? To by mi signalizovalo jakousi potřebu. Pro 10 lidí a ještě pro každého s jinou technologií se tím nemá moc smysl zabývat.
Jsi na fóru kde každý pes jiná ves to tak je. Kdyby jsi byl na fóru sruderu voltroniku atd budou tam uživatele co budou poptávat monitoring dané značky tady to hold máš různorodé. Jinak já za sebe říkám to že jsou večer plné baterie je dostatečná odezva že systém dělá svoji práci vědět o každém mráčku přes den je mi k ničemu tak jako tak bych to nestudoval ty grafy
Díky za názor. Já hlavní využití nevidím ani tak v těch přesných realtime obrázcích, jako spíš ve spolehlivých datech, se kterými už se dá něco relativně realtime řídit.
Zpět na Automatizace, měření, statistiky
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků