Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát led 27, 2023 6:18 am
Martin P píše:Pokud můžeš, nech je jako dvě oddělené sady. Je to lepší při údržbě, nebo poruše. Akorát je vhodné připojení i jištění (BMS) dimenzovat tak, aby každá sada byla schopna zvládnout plný proud.
mopadzi píše:za předpokladu že obě chemie budou podobné a clánky srovnané. V opačném případě můžou články jedné banky letět nahoru a druhá bude kolem 3.33. Už jsem to zažil. Ale základ je dobře srovnané články (při horním dovoleném napětí)
mopadzi píše:za předpokladu že obě chemie budou podobné a clánky srovnané. V opačném případě můžou články jedné banky letět nahoru a druhá bude kolem 3.33. Už jsem to zažil. Ale základ je dobře srovnané články (při horním dovoleném napětí)
microlan píše:mopadzi píše:za předpokladu že obě chemie budou podobné a clánky srovnané. V opačném případě můžou články jedné banky letět nahoru a druhá bude kolem 3.33. Už jsem to zažil. Ale základ je dobře srovnané články (při horním dovoleném napětí)
To mě vysvětli jak mohou 2 paralelně zapojené baterie mít různá napětí.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků