Zdravím, nejsem žádný vědátor, pro mě je šílená nejistota i plus a mínus na baterii
Možná, že data prosakují všelijak, možná i skrz články viz první příspěvek.
Nechci působit jako se jim říká „konspirátoři“, já prostě věřím , že jsou lidé, kteří na to kápli a ti, kteří jsou zticha, tak jsou na tom ještě dobře …
Selected Correspondence (cheniere.org)
http://www.cheniere.org/correspondence/index.htmlNěkdo to zavře hned někdo ne. Já jsem podobná témata sledoval od let před 2000, žel nejsem praktik, neumím motat cívky, navrhovat obvody, byť ty dle známé „elektriky“ a už vůbec ne ty z technologie, která neexistuje, jako třeba chytání "Back EMF". Hltal jsem všechno ne/možné a, protože mám ty obě ruce levé, tak mě napadlo, že abych měl úspěch jako Tesla, tak by musely pokusy být taky tak obrovské, velké cívky, velké napětí a kdo ví co, možná dobové materiály a, nebo může být opačná cesta , co nejmenší věci, nu, jděte s pilníkem na nanotechnoligi, že, takže si žiju, protože s kladivem a pilkou zkrotím jen energie tomu úměrné.
Když se tam začtete, tak je to až neuvěřitelné, působí to jako jiná realita až krásné scifi, třeba to z roku 2011 , jak „nemejnstrýmová věda“, tak politicko-vojenská-mocenská situace nějak podezřele připomínající dnešní dobu.
Ale k FVE a prvnímu příspěvku toho vlákna, někde tam je volně řečeno „udělejte solární články malé jako molekula,“ asi také ze správných materiálů, "jeden absorbovaný foton „vygeneruje“ sedm elektronů."
Našel :
Victor Klimov in Los Alamos National Laboratory in New Mexico has constructed a solar cell which can absorb the light of a specific wave length in such a way, that one photon can energize more than one electron. As soon as the electron absorbs a photon, it disappears for a very short moment into the quantum field. Being in the virtual state the electron can borrow energy from the vacuum and thereafter appears again in our reality. Now the electron can energize up to 7 other electrons. This leads to a theoretical coefficient of performance (COP) of 700%. A COP = 200% can be readily achieved and it has been. The experiment has also been replicated successfully by the National Renewable Energy Laboratory in Golden Colorado. [Herb Brody, "Solar Power - Seriously Souped Up." New Scientist, May 27, 2006, p 45].
Quoting: ?Make solar cells as small as a molecule; and you get more than you bargained for. Could this be the route to limitless clean power?"].
Je to nesmysl? Já to neověřím.
Co je potom tepelné čerpadlo? Jasně , na tepelné čerpadlo lze aplikovat známé vzorce a jevy a materiály. Ale co když to „1 foton = 7 elektronů“ je „stejný“ princip, jenom nám není znám ten materiál, který to umožní a také potom budeme říkat (nebo pravnuci), vždyť jde pouze o přesun energie od někud někam (do drátů), těch 7 elektronů nevzniklo z ničeho, budeme vědět kde se vzaly, obdobně jako přesun tepla z prostředí 1 do prostředí 2. Najednou nebude porušeno zachování energie, pouze se nám ukáží možnosti, jiné pohledy a přístupy. Nikde nic nevzniká z ničeho, jen tu rovnováhu narušit. Nebo se za poslední víc než 100 let nic krom tranzistoru neobjevilo? Možná jen „moderní“ ekonomika“. Já chci svoji elektronovou ledničku
Možná by bylo fajn chovat lišky a nechat je tahat ocas po přívodních drátech z DS, třeba by to něco bústlo.
A možná to je utopie a možná k zamyšlení.
Jistě chápete, že něco, co strčíte do zásuvky, bude to žrát 1kW a dobíjet baterii výkonem 3kW, nám jen tak někdo neprodá. Elektriky, protože tepla, to nám už prodává! A kdyby to bylo reálné, tak určitě ne v tomto „systému“, takže kdy? Mě by stačilo 300W ze 100W

, jako to malé tepelné čerpadlo.
Elektronům ze všech směrů, prostorů a časů zdar. A to ZPM si nenechávejte pro sebe !
ruční záloha chladničky, světel, 12,8V , 100Ah LiFePO4, čínský sinus měnič (pojistky 4x40A),
na zkoušení 2x80Wp poly, PWM12/24-20A