mobilik píše:Škoda. Skóre uzdravenie.
díky Mobiliku,
ze šesti lidí na akci jen dva jedinci (musím se pochválit, ja a jeden kamarád), kteří dostatečně desinfikovali povolenou desifekcí k vnitřnímu užití o dostatečných %

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 30, 2023 10:09 am
mobilik píše:Škoda. Skóre uzdravenie.
Kobra23 píše:Nikde jsem nezaregistroval v kolik to začíná a v kolik končí. I když ten konec je asi to méně důležité.
volente píše:Tak oficiálně počítám začátek akce od 14:00 v sobotu. Někteří samozřejmě přijedou už v pátek a končí v neděli.![]()
vitek píše:začíná to už v pátek, diablo podá info:lol:
mati píše:volente píše:Tak oficiálně počítám začátek akce od 14:00 v sobotu. Někteří samozřejmě přijedou už v pátek a končí v neděli.
To jakože někteří začínají v pátek 3.7. a končí v neděli 19.7.?
A tento nebo příštím rok?
To bude mít asi ďábel v pekle odstávku kotlů..
diablo007 píše:mati píše:volente píše:Tak oficiálně počítám začátek akce od 14:00 v sobotu. Někteří samozřejmě přijedou už v pátek a končí v neděli.
To jakože někteří začínají v pátek 3.7. a končí v neděli 19.7.?
A tento nebo příštím rok?
To bude mít asi ďábel v pekle odstávku kotlů..
Ty kotle tak jako tak je potřeba občas vydrhnout tak máme prostě menší servisní pauzu
mati píše:To vypadá na republikovou pijatyku
A já myslel , že na Moravě se pijí jiný pochutiny , než ze třtiny - třeba trnky..
Předminule se vyskytla jakási vinikající hruškovice .
Já mám připravený nějaký jabka , ale ty to chce nejdříve seznámit s ledničkou - asi budu muset přijet hodně včas a o zachlazení požádat volenteho.
To bude mít zase hospodskej blbej den.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků