Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 01, 2023 6:37 am
prochazka85 píše:pratele s pomoci Frenkyho ktery mi zpristupnil SDS a tristar vam muzu rici ze se mi po 20 hodinach prace
podarilo zlomit komunikaci SDS s tristarem.
zatim teda umim "jen" nacitat Hi a Lo ale na dalsim uz se pracuje a to uz by nemelo byt tak tezke.
protoze pak uz to je jen matematika.
mypower.cz píše:prochazka85 píše:pratele s pomoci Frenkyho ktery mi zpristupnil SDS a tristar vam muzu rici ze se mi po 20 hodinach prace
podarilo zlomit komunikaci SDS s tristarem.
zatim teda umim "jen" nacitat Hi a Lo ale na dalsim uz se pracuje a to uz by nemelo byt tak tezke.
protoze pak uz to je jen matematika.
Vyborna prace. Nedalo by se primet SDS aby data opet v nejakych intervalech zasilalo na mypower.cz ve stejnem formatu jako chodi data z aplikace? To by bylo uplne vyborne.
prochazka85 píše:tzn. na mypower nebudu schopen predavat ve stejnem formatu bude potreba jeste zaridit deleni na strane serveru
$path = '/MBCSV.cgi';
$query = (isset($_SERVER['QUERY_STRING'])) ? $_SERVER['QUERY_STRING'] : '';
$url = $scheme . '://' . $host . ':' . $port . $path . '?' . $query;
echo file_get_contents($url);
prochazka85 píše:1/poslani dat na mypower.cz
potreboval bych zridit testovaci ucet kam bych mohl posilat data
Frenky píše:Mohu otestovat na druhem SDS-Macro a vyzkouset na mem ostrem uctu na mypower. Je jedno jestli udaje bude posilat MSTS aplikace nebo SDS-ko
main
{
sys[77]=2;
sys[76]=1111;///tady nastavit port
http_get(192,168,1,251, '192.168.1.251','/MBCSV.cgi?ID=1&F=4&AHI=0&ALO=0&RHI=0&RLO=1');
echo(ram[0]);
echo(text[0]);
wait(2000);
}
CONSOLE:
-1
-1
1,4,2,0,180
-1
1,4,2,0,180
-1
1,4,2,0,180
CONSOLE:
-1
-1
-1
-1
Frenky píše:situace je stejna
sys[76]=1111;
CONSOLE:
-1
-1
-1
-1
-1
-1
vata píše:Jinak, doporučila bych updatovat firmware (SDS Macro) - ty loňské byly nestabilní, vlastní zkušenosti s veeeeelkým SDC programem, SDS se občasně restartovalo. S aktuálním FW zatím problémy nejsou. Při update pozor na uživatelskou komunikaci SDS během update FW...
Frenky píše:Myslíte, že to moje stávající firmware stačí na zdejší komunikační pokusy?
Na upgrade na nový firmware se mi moc nechce. Minule jsem byl tak šikovný, že jsem SDS-ko musel posílat zpět výrobci. Nerad bych pak řešil problém jak tam dát zpět ten firmware starý. Mám na CD pouze 290512 a betaverzi 040313.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků