Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 7:47 am
goodbie píše:no nevím já mám na mém měření pouze grafy ostatní co je pod grafem je nějak mrtvé
mypower.cz píše:Jen tak od cesty pro jarika .. predpokladam, ze wmen=imen*uaku ... ze jo ?
007ToMMaS píše:Ahojte fungujú vám grafy? Mne nefungujú vôbec ani v chrome ani Firefoxe.
Frenky píše:007ToMMaS píše:Ahojte fungujú vám grafy? Mne nefungujú vôbec ani v chrome ani Firefoxe.
Ani mne nefunguji asi budeme muset kontaktovat admina
mypower.cz píše:grafy na homepage uz jedou, s5 je dead, s2 je plne funkcni.
mypower.cz píše:grafy na homepage uz jedou, s5 je dead, s2 je plne funkcni.
honzaL píše:mypower.cz píše:grafy na homepage uz jedou, s5 je dead, s2 je plne funkcni.
Zdravím admina,
Zaznamenal jsem dnes 4.4.2016 u watstatistik zajimave "zubatěni SUM grafu". Přitom ostatní grafy jedou asi bez problému.
Chyba se asi objevila i v tabulce výkonů. Mám tam o cca 10kWh méně než v samostatném grafu. Chyba možná může být i u mne, předěláváme totiž trochu systém měření na jiný počítač.
Jinak chválím dobrou funkčnost již téměř po 3 roky.
MareC3k píše:Uz ked sme pri tych statistikach... dnes 5.4.2015 su v pocitani kwh data zapocitane len do 10:00, od vtedy nezobrazuje ziadne hodnoty.. pricom grafy funguju a ukazuju cely cas bez problemov
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků