Tyto články jsou schopny dodat pracovní proud impulsně až 20C (tj 20x kapacita), dlouhodobě až 3C.
U těch mých je to dle PDF dokumentace následovně:

Co tím chci zjistit?
no řeším připojení 3kw Huntermana (kterého na své chatě používá zdejší mypowerguru s nickem tomas) kvůli dobíjení elektromobilu. Ten má dobíječ 220V 16A = 3520W. To máme při 12V nějakých 300A i s malou rezervou. No a já teď teoretizuju, kolik z těch mých paralelně zapojených větví baterií můžu vytáhnout aniž bych jim nějak ublížil, nebo aby to vůbec fungovalo. Počítejme s tím, že při dobíjení by do toho zasáhly ještě panely, ze kterých by šel v ten okamžik také proud, při plném osvícení jedné dvojice panelů jsem vysledoval na regulátoru před nějakým časem špičkově až 27A na jedné větvi, sice nic moc, ale pořád lepší než nic. Takže máme pro dobíjení (respektive přesun energie) k dispozici proud z baterií a panelů, který sypeme do baterií auta.
Je mi jasné, že tohle dobíjení nebude trvalé ale spíše přerušované, protože potřebuji taky minimálně 100W na spotřebu a nebo pravda, zpět si 100W můžu vytáhnout i z auta, které by sloužilo jako obrovská baterie, nicméně můj 800Wp systém 3Kw neudělá trvale i kdybych se třeba rozkrájel

Na tom výše uvedeném obrázku ale moc zatím nerozumím tomu prvnímu sloupečku F.V/time.
Laicky řečeno. Můžu jednu baterku 30 minut trápit a tahat z ní kolem 100A? Při 4 takových paralelně zapojených bateriích = zhruba 400A, když bude ještě k tomu naplno pražit do panelů tak ještě +27A "třešnička na dortu" a hunterman půl hodiny pojede a s klidem bude dobíjet auto?