Axpert VMIII 5kW problém po upgrade odnímateľného displaya

Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
Simi
Příspěvky: 11
Registrován: sob říj 16, 2021 8:21 pm

Re: Axpert VMIII 5kW problém po upgrade odnímateľného displa

Příspěvek od Simi »

cipis píše:Celá řada zařízení se seriákem umí při startu hledat tftp server a dá se (pokud zařízení teda nějak ještě žije) přes něj nahrát správný firmware.
Asi zkus ještě opačný postup - zjistit, jestli to při bootování něco posílá na seriák. Tedy pustit si nějakou konzoli (putty třeba) a mrknout, co to píše. Pokud dostaneš na obrazovku už nějaké znaky, tak většinou stačí změnit rychlost toho portu a dostanou se z toho srozumitelné věci. Teoreticky by měla být v dokumentaci rychlost, parita, start/stop bity, řízení provozu, takže zkusit pohledat anebo prostě zkoušet různé ty rychlosti a další nastavení.
Ahoj Cipis. V prvom rade ti ďakujem za radu... Skúšal som Putty, ale nakoľko dokumentáciu nemám a ani sa mi ju nepodarilo zatiaľ nájsť, netuším ako ho správne nastaviť. Čo sa mi ale podarilo zitiť je, že nejaká komunikácia tam zrejme prebieha. Cez program Hercules sa mi prinajmenšom podarilo zistiť, že v určitej chvíli po zapnutí meniča začne svietiť DSR. Po vypnutí po chvíli zmizne. Podľa všetkého by to malo znamenať Data Set Ready. Bude asi treba naozaj pošpekulovať s nastavením Putty, aby som sa k niečomu dopracoval.
polom123456
Příspěvky: 47
Registrován: ned říj 27, 2019 5:16 pm

Re: Axpert VMIII 5kW problém po upgrade odnímateľného displa

Příspěvek od polom123456 »

Ahoj, jak jsi nakonec dopadl ? Já jsem taky udělal upgrade Axpert a černý dysplej :( tak mě zajímá jak to nakonec dopadlo...
martin.zivny
Příspěvky: 3
Registrován: stř dub 20, 2022 1:30 pm

Re: Axpert VMIII 5kW problém po upgrade odnímateľného displa

Příspěvek od martin.zivny »

ahoj, mam stejny problem na axpertu 7200. Neda se ten upgrade udelat pres ten micro usb port? Jeste to tedy vyzkousim s tim putty.
Mira_CZ
Příspěvky: 3
Registrován: ned dub 17, 2022 8:53 am

Re: Axpert VMIII 5kW problém po upgrade odnímateľného displa

Příspěvek od Mira_CZ »

Ahoj,
mám stejný problém u Kinga, máte někdo radu co s tím ?

Dík
Mirek
9x JA Solar 380Wp, 1x Axpert King 48V 5000W, 3x LiFePO4 Pylontech US3000C Plus 48V 3,6kWh

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek