Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon led 18, 2021 11:48 am
Janma píše:Distributor mi nainstaloval nový elektroměr místo starého Křižíka viz foto. Je z roku 2006. Je to ten co měří přetoky? Nebo můžu být v klidu.
goodbie píše:to fakt ještě někam dávají mechanický elektroměry??no hezký,asi jich mají moc nakoupeno a neví co stím.
to započítá to jo ale nikdo na to nepříjde,jako u toho digitáluPavelR píše:Janma píše:Distributor mi nainstaloval nový elektroměr místo starého Křižíka viz foto. Je z roku 2006. Je to ten co měří přetoky? Nebo můžu být v klidu.
Bud klidný.tento elmer pocita pretoky ven jako spotřebu.
jasně já to myslel jako že to není digitál elměrbeethowen píše:goodbie píše:to fakt ještě někam dávají mechanický elektroměry??no hezký,asi jich mají moc nakoupeno a neví co stím.
To není mechanika. Jenom má mechanické počítadlo. Radši jsem to zanonymizoval, kdoví kdo to tu z E-onu čte.
Janma píše:To beethoven. Mě už to anonymizovat nejde. jak uběhne nějaky čas, tak nejde manipulovat s příspěvkem.
Janma píše:To beethoven. Mě už to anonymizovat nejde. jak uběhne nějaky čas, tak nejde manipulovat s příspěvkem.
Janma píše:Ok. Dík Otto, upraveno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků