Umiestniť batériu niekde mimo domu, ako sa chrániť pred požiarom a ako hasiť vzniknutý požiar?

Porada před realizací, doporučení, rady, nápady týkající se plánovaných ostrovních nebo poloostrovních systémů, projektování, zkušenosti, schémata, vhodné komponenty
Radar

Re: Umiestniť batériu niekde mimo domu, ako sa chrániť pred požiarom a ako hasiť vzniknutý požiar?

Nový příspěvek od Radar »

To TDT není moc rozšířené, moc se o tom dohledat nedá. V čem to má výhodu? V tuto roční dobu 14 dní nic neřeší, ale proč by mělo mít smysl na ni čekat ....? díky
mopadzi
Lokalita: Okolí Uherského Brodu
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: Umiestniť batériu niekde mimo domu, ako sa chrániť pred požiarom a ako hasiť vzniknutý požiar?

Nový příspěvek od mopadzi »

datasheet od te TDT 1001 BMSky mám, cenově to bude trošku levnější jak JK
kdo si hraje nezlobí
9xRenesola 240Wp+9x Benq 265Wp, 6xTrina 410Wp, 14x Leapton 450Wp, 2xStuder VT65 1xVT 80, 2x XTM4000-48, 40kW Lifepo4..vše ve výstavbě, hotovo 99%. BMW i3 BEV
Valdano
Lokalita: Česká Lípa
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Nový příspěvek od Valdano »

Nějaké základní info k TDT-BMS je na stránkách výrobce. Něco málo pak třeba viz diskusní téma k TDT-BMS na jednom zahraničním serveru. Řeší tam různé problémy převážně s verzí TDT 6022 a různé zmínky jsou tam i k verzi TDT 6032 s aktivním balancerem. Dle mého názoru je třeba JK BMS obecně mnohem rozšířenější a bude k ní i daleko více informačních zdrojů. Je tedy otázkou zda vůbec stojí za to něco málo ušetřit a pak v případě nějakých problémů s tím dlouhodobě bojovat a hledat informace, kterých je k tomu dost málo?

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek